Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
celebritiesΜαρία Καρλάκη: «Ο πατέρας του παιδιού μου δεν το έχει αναγνωρίσει, δεν...

Μαρία Καρλάκη: «Ο πατέρας του παιδιού μου δεν το έχει αναγνωρίσει, δεν ήρθε ούτε στη βάφτιση»

“Έλεγα ψέματα ότι όλα είναι καλά. Πλέον δεν μπορώ να κρύψω κάτι. Μου έβαλε τις φωνές, γιατί δεν έγραφαν τα sites το όνομά του”.

Για τη βάφτιση του γιου της, Ραφαήλ, μίλησε η Μαρία Καρλάκη σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωινό της Δευτέρας (20/5). Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στη Λέσβο για το ιερό μυστήριο και αναφέρθηκε στην απουσία τόσο του πατέρα όσο και της οικογένειάς του από αυτό.

«Ο πατέρας του παιδιού μου ήταν από την αρχή απών απλώς εγώ δεν ήθελα να συζητήσω και έλεγα ότι όλα είναι καλά. Πλέον δεν μπορώ να κρύψω κάτι και να πάρω άλλο μέρος στην προσπάθεια που έκανα ώστε να είναι όλα καλά. Το παιδί έχει το επίθετό μου», δηλώνει η Μαρία Καρλάκη.
«Στη γέννα είχε έρθει, προσπαθούσα να είμαι γλυκιά μαζί του. Δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα το παιδί, δεν έχω θέμα να κάνω τεστ DNA. Όταν γίνεται αναγνώριση, υπάρχουν και υποχρεώσεις. Επειδή δεν έχει πληρωθεί κάποια υποχρέωσή του, κατανοώ ότι δεν θέλει να υπάρχει ως υποχρέωση συγγενικά», σχολιάζει η τραγουδίστρια χαρακτηριστικά.

«Τον Ραφαήλ τον είχα τάξει στον άγιο, γι’ αυτό και το όνομα, και το Μηνάς το έδωσα εγώ, γιατί όταν γεννήθηκε ήταν του Αγίου Μηνά και είχα περάσει δύο μέρες στην εντατική στην εγκυμοσύνη μου», περιγράφει στη συνέχεια η Μαρία Καρλάκη.
«Μέχρι τον Ιανουάριο είχαμε επαφές με τον πατέρα του παιδιού μου. Είχα καλέσει την οικογένειά του στη βάφτιση, αλλά δεν ήρθε κανείς. Μετά τη γέννα, ο πατέρας του παιδιού μου έβαλε τις φωνές, γιατί δεν έγραφαν τα sites το όνομά του», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο η Μαρία Καρλάκη.

Μαρία Καρλάκη: Η τραγουδίστρια βάφτισε τον γιο της – Τα ονόματα που πήρε

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα (Σάββατο 18/5) για την Μαρία Καρλάκη.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Καρλάκη βάφτισε τον γιο της σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στη Λέσβο.

Το μυστήριο τελέστηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ στη Μυτιλήνη και ο νεοφώτιστος πήρε δύο ονόματα, Ραφαήλ – Μηνάς.

Ο γιος της Μαρίας Καρλάκη είχε τρεις νονούς, οι οποίοι ήταν φιλικά πρόσωπα της γνωστής τραγουδίστριας.

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Καρλάκη για τη βάφτιση του γιου της

Μάλιστα, η Μαρία Καρλάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της.

«Μαμά! Γιε μου! Να σε χαίρομαι! Να μου ζήσεις με το όνομα! Σε αγαπάω ως το άπειρο! Πάντα άξιοι νονοί μας! Τιμή μου που είστε οι πνευματικοί ανάδοχοι του πρίγκιπα μου!», έγραψε η Μαρία Καρλάκη στη λεζάντα της μιας της ανάρτησης.

«Ραφαηλ Μηνας λοιπόν! Να μας ζήσει ο πρίγκιπας μου με τ όνομα!!! Πάντα άξιοι οι νονοί μα !!! Είμαι ήρεμη ότι θα έχει την καλύτερη πνευματική καθοδήγηση που θα μπορούσε να έχει!», έγραψε ακόμα.

Δείτε τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις της Μαρίας Καρλάκη:
1 32

2 25

3 19

4 12

5 14

1 33

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Karlaki (@karlaki_maria)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Karlaki (@karlaki_maria)


Τα πιο σημαντικά