Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜαρία Ιωαννίδου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου την έπεσε αλλά δεν του έκατσα»

Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου την έπεσε αλλά δεν του έκατσα»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status, το απόγευμα της Κυριακής, στον Astra Tv.

Η ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη και όσα ήρθαν στο φως για εκείνον μέσω του metoo καθώς και την έκβαση της δικαστικής του περιπέτειας.

Ειδικότερα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία και το γεγονός για την κοπέλα, φυσικά, αλίμονο. Δεν αποδείχθηκε ποτέ ότι τη βίασε. Ένα κρεβάτι να δω, να δω τον τρόπο, πως έγινε και τα λοιπά. Δεν αποδείχθηκε αυτό. Αλλά, εντάξει, πιστεύουμε και τη μία και την άλλη εκδοχή. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι τώρα στο σπίτι του και δεν τον άφησαν τυχαία. Δεν αποδείχθηκε. Παιδιά, αυτό να το λάβουμε υπόψιν».

Ο Πέτρος είναι γυναικάς

«Ο Πέτρος έχει μια αρρωστημένη, νοσηρή αγάπη στις γυναίκες. Είναι γυναικάς. Και μένα μου την έπεσε, να το πω λαϊκά. Δεν του έκατσα, λαϊκό και αυτό, αλλά δεν με βίασε. Πως δεν με βίασε; Δηλαδή κάπου να τα μετρήσουμε και να μην τα ρίχνουμε όλα στον Φιλιππίδη.

Όταν σε έναν άνθρωπο που είναι λίγο έως πολύ επιρρεπής, γιατί το έχω δει το θέαμα, του πας με μίνι, κάθεσαι έτσι και φαίνεται το εσώρουχο σου… Ε, όλοι ήξεραν πάνω κάτω ποιοι είναι αυτοί που την πέφτουν κι αν δεν το γνωρίζεις, το μαθαίνεις κατευθείαν. Δεν το έκανε και κρυφά ο Πέτρος»

«Ο τρόπος που έγινε όμως όλο αυτό δεν μου άρεσε. Διασύρθηκε το θέατρο και δεν γίνονται μόνο στο θέατρο αυτά. Γίνονται και στα σούπερ μάρκετ, γίνονται και στο δρόμο, γίνονται και στα υπουργεία και παντού. Εμένα με πόνεσε γιατί τέτοια τεράστια αναστήματα ηθοποιών δεν υπάρχουν εύκολα» πρόσθεσε ακόμα η Μαρία Ιωαννίδου στη νέα τηλεοπτικής της συνέντευξη.

Τα πιο σημαντικά