Μαρία Φαραντούρη: Εμβληματική εμφάνιση στο «Μουσικό Κουτί» – Αποθέωση στο Twitter

6 Ιανουαρίου, 2022 4:58 ΜΜ
More videos

Μαρία Φαραντούρη και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης συναντήθηκαν στο «Μουσικό Κουτί» την Τετάρτη και ερμήνευσαν για πρώτη φορά στην τηλεόραση τα τραγούδια που τους ενώνουν. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχτηκαν στην πρώτη εκπομπή του χρόνου δύο κορυφαίους ‘Έλληνες καλλιτέχνες, αφουγκράστηκαν τις ιστορίες της ζωής τους και συζήτησαν μαζί τους για τον Μίκη, τον Μάνο, τους Beatles, τα Κύθηρα, τη Νέα Υόρκη και την Πριγκίπισσα Σίσσυ.

Τα εμβληματικά τραγούδια της Μαρίας Φαραντούρη «Άσμα ασμάτων», «Περσεφόνη», «Ποιος τη ζωή μου» συνδυάστηκαν με τα διαχρονικά κομμάτια του Αλκίνοου Ιωαννίδη «Προσκυνητής», «Όνειρο ήτανε», «Με τόσα ψέματα» και το «Μουσικό Κουτί» απέκτησε συλλεκτική αξία. Τα «Όνειρα» του Νίκου Γκάτσου, του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι «μπλέκονται» με τα «Όνειρα» του Αλκίνοου Ιωαννίδη και τη φωνή της Μαρίας Φαραντούρη.

Οι χρήστες του Twitter μαγεύτηκαν από τις ερμηνείες και αποθέωσαν τόσο τους συντελεστές της εκπομπής όσο και τους καλεσμένους για τις όμορφες στιγμές που τους χάρισαν: