Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜαρία Αντωνά: «Σε όλη την παραγωγή..» Έσπaσε τη σıωπή της μετά την...

Μαρία Αντωνά: «Σε όλη την παραγωγή..» Έσπaσε τη σıωπή της μετά την αποχώρηση από το Survivor

Η πρώτη κανονική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram

Η Μαρία Αντωνά αποχώρησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες από το Survivor, ωστόσο την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram σχετικά με την εμπειρία της στο παιχνίδι την έκανε το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου. Η δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μερικές φωτογραφίες της από τις νίκες που έφερε, τους πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες της, αλλά και από όσα πήρε μαζί της από τον Άγιο Δομίνικο (αντικείμενα και μελανιές).

Τις φωτογραφίες αυτές τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για όσα έμαθε και για τους ανθρώπους που γνώρισε, όπως και για την στήριξη του κόσμου όλο αυτό το διάστημα που έλειπε, ενώ έκανε μία αναφορά και στην φοβία της.

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά μετά την αποχώρηση από το Survivor

«Πάθος, ένταση, αγώνας, χαρά, απογοήτευση, συγκίνηση, ευγνωμοσύνη και άλλες τόσες λέξεις μπορώ να σκεφτώ για να περιγράψω όσα ένιωσα , όσα έζησα σε αυτό το μαγικό παιχνίδι @survivorgreece. Δεν έχω λόγια ούτε για τα τόσα υπέροχα μηνύματα που έχω πάρει από εσάς που είδατε και γνωρίσατε αυτό που είμαι εγώ, λόγια μέσα από την καρδιά σας που με συγκινούν όσο δεν φαντάζεστε.

Αυτό είναι το δώρο μου από αυτό το παιχνίδι . Χαίρομαι γιατί πραγματικά προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να ξεπεράσω κάθε αδυναμία μου.. Χαίρομαι αν βοήθησα έστω και έναν άνθρωπο να ξεπεράσει την φοβία του με το νερό που έχω από μωρό παιδί , αν βοήθησα έστω και μια γυναίκα να πιστέψει στον εαυτό της και να προσπαθήσει για όσα πιστεύει ότι δεν μπορεί γιατί αφού τα κατάφερα εγώ μπορεί και κάθε ένας, κάθε μία από εσάς που δεν είναι αθλητής ! Σημασία έχει η ψυχή ! Και χαίρομαι που μετά από αυτήν την εμπειρία εκτίμησα πολλά και επιστρέφω καλύτερη … Καλύτερος άνθρωπος με μεγαλύτερη εκτίμηση για το τι αξίζει στην ζωή μας .. Σας ευχαριστώ ! ( συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται ακόμη , και σε όλη την Παραγωγή ! Είναι ένας μεγάλος ατελείωτος αγώνας για όλους)», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Τα λεφτά που πήρε για 9 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει ανά εβδομάδα η Μαρία Αντωνά αμείβονταν με 5.000 ευρώ άρα, απλά μαθηματικά. 5 επί 9 εβδομάδες που έκατσε, η Μαρία αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο με 45.000 ευρώ!

Υπενθυμίζουμε πως ο Άρης Σοιλέδης, ο σύντροφος της Μαρίας, κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο το 2022 ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες λαμβάνοντας το ποσό των 8.000 ευρώ ανά εβδομάδα – σύμφωνα με όλα όσα είχαν κυκλοφορήσει – φτάνοντας στον τελικό να πάρει σύνολο για 26 εβδομάδες, 208.000 ευρώ.

Τα πιο σημαντικά