Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜαρία Αναστασοπούλου: «Κλείδωσε» η συνεργασία με τον Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ

Μαρία Αναστασοπούλου: «Κλείδωσε» η συνεργασία με τον Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Άρης Πορτοσάλτε θα παρουσιάζουν μαζί εκπομπή στον ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική σεζόν, σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

ΗΜαρία Αναστασοπούλου οδεύει, όπως όλα δείχνουν, προς τον ΣΚΑΪ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία αναμένεται να συνεργαστεί με τον Άρη Πορτοσάλτε την επόμενη σεζόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρία Αναστασοπούλου θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια και ο Άρης Πορτοσάλτε θα κάνει το πολιτικό σχόλιο.

Όπως έγραψε από χθες (12/6) το Τηλεκοντρόλ του Reader, η πρόταση του ΣΚΑΪ στη Μαρία Αναστασοπούλου αφορά στην επιστροφή της στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού και συγκεκριμένα συμπαρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε στο δίωρο 12:00 – 14:00 στη θέση του «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά που όλα δείχνουν πως μετακινείται στο Mega.

Σχετικό ρεπορτάζ παρουσίασε και η εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης (13/6), αναφέροντας ότι η Μαρία επιθυμεί να έρθει στο κανάλι και ο σύντροφός της με τον οποίο κάνει μαζί ραδιοφωνική εκπομπή.
Τα πιο σημαντικά