Μαρία Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο σύντροφός της – Ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία

13 Οκτωβρίου, 2020 10:22 ΜΜ
More videos

Παρότι κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, η Μαρία Αναστασοπούλου δεν γλίτωσε από τον φωτογραφικό φακό ο οποίος την απαθανάτισε σε χαλαρές αλλά και τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της και διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Γιάννη Κολοκυθά.

Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, το ζευγάρι ξέκλεψε λίγο χρόνο απολαμβάνοντας τα τελευταία μπάνια του φθινοπώρου σε παραλία της Αττικής.

Μαρία Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο σύντροφός της - Ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία [εικόνες]
Αναστασοπούλου - Κολοκυθάς

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δημοσιογράφοι είναι περίπου έξι χρόνια μαζί και μάλιστα συνυπάρχουν και στον ραδιοφωνικό αέρα του καναλιού του Φαλήρου.

Αναστασοπούλου - Κολοκυθάς

Στο παρελθόν και με αφορμή την καραντίνα, η Μαρία Αναστασοπούλου έχει μιλήσει για τη σχέση της σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Dot”.

Αναστασοπούλου - Κολοκυθάς

“Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου κάτι εδώ και έξι χρόνια. Να πω την αλήθεια, είναι πολύ συγκεκριμένη η προσωπική μου ζωή. Είμαι ούτως ή άλλως με έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει την ίδια δουλειά με μένα άρα αντιλαμβάνεται και τις δυσκολίες που έχει όλο αυτό. Το έζησε και ο ίδιος οπότε είναι σαν να είμαστε ένα άνθρωπος. Δηλαδή δεν είχαμε διαφορές ως προς την καθημερινότητα” σημείωνε τότε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης.