Μαράια Κάρεϊ: Σωματοφύλακας την κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

9 Νοεμβρίου, 2017 7:56 ΜΜ
More videos

Τον τελευταίο μήνα οι καταγγελίες για σeξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάματος είναι δεκάδες, αλλά η συγκεκριμένη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει γιατί θύτης φαίνεται να είναι μια διάσημη γυναίκα.

Αυτή τη φορά κατηγορούμενη είναι η Mariah Carey και θύμα της φέρεται πως είναι ο Michael Anello, ο πρώην σωματοφύλακάς της. Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ο Michael κατηγορεί την πληθωρική σταρ πως όχι μόνο τον είχε παρενοχλήσει σeξουαλικά, αλλά τον γελοιοποιούσε και τον δυσφημούσε σε κάθε ευκαιρία, φωνάζοντάς τον πολλές φορές ακόμη και Ναζί!

Όσον αφορά την σeξουαλική παρενόχληση, ο ίδιος περιγράφει πως, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Cabo San Lucas, η Mariah ζήτησε τη βοήθεια του για τις αποσκευές στο δωμάτιό της. Όταν, όμως εκείνος μπήκε στη σουίτα της, η Mariah Carey τον υποδέχτηκε φορώντας μόνο εσώρουχα, ενώ φέρεται πως του είπε πως «ο ένας ανήκει στον άλλο». Ο πρώην πια σωματοφύλακας της ισχυρίζεται πως εκείνη επέμεινε αρκετά, αλλά κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τα δίχτυα της.Ο πρώην σωματοφύλακας της Mariah Carey καταγγέλλει επίσης ότι η τραγουδίστρια του χρωστάει πάνω από 200.000 δολάρια για τις υπηρεσίες από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Μάιο του 2017.

Όπως αναφέρει το TMZ, εκπρόσωποι της Mariah Carey δήλωσαν πως η διαδικασία αποπληρωμής έχει ξεκινήσει και πως έχουν φτάσει σε μία συμφωνία με την εταιρεία security που διαθέτει ο Michael Anello. Για την σeξουαλική παρενόχληση δεν έκαναν κανένα σχόλιο.

[dailymail] [klik]

Ακολουθήστε μας στο facebook: