Μάρα Ζαχαρέα – Τίνα Μεσσαροπούλου: Η κοινή φωτογραφία μαζί με τους συζύγους τους
Συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις η Μάρα Ζαχαρέα και η Τίνα Μεσσαροπούλου, οι οποίες επέλεξαν αυτή τη φορά την Τήνο για λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, μαζί με τους συζύγους τους.
Δείτε την φωτογραφία:

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR ταξίδεψε στο κυκλαδίτικο νησί με τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο, ενώ στην παρέα βρέθηκαν η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα του Happy Day μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μυλωνάκη.
Οι δύο οικογένειες έχουν αναπτύξει στενή σχέση όλα αυτά τα χρόνια, ενώ μοιράζονται συχνά κοινές στιγμές μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Η Πάρος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους καλοκαιρινούς προορισμούς, καθώς διατηρούν εξοχικές κατοικίες στο νησί και περνούν εκεί μεγάλο μέρος των διακοπών τους.
Η σχέση της Μάρας Ζαχαρέα και της Τίνα Μεσσαροπούλου ξεπερνά τα επαγγελματικά όρια, καθώς οι δύο γυναίκες διατηρούν εδώ και χρόνια μια δυνατή φιλία. Παρά το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα, φροντίζουν να βρίσκουν χρόνο για κοινές στιγμές, είτε στην καθημερινότητά τους είτε στις καλοκαιρινές τους αποδράσεις.
Αυτή τη φορά αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή εξόρμηση στην Τήνο, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιού και την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα των Κυκλάδων. Η Μάρα Ζαχαρέα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από την εκδρομή τους, όπου οι τέσσερις φίλοι ποζάρουν χαμογελαστοί γύρω από ένα τραπέζι. «Στο δρόμο για την όμορφη Τήνο…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Στο στιγμιότυπο φαίνονται και οι τέσσερις σε χαλαρή διάθεση διακοπών, με τις δύο φίλες να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τους ανθρώπους τους.
