Μάρα Μεϊμαρίδη: «Έχω χ@στεί πάνω μου, έχω μία ποντικομαμή που με σιχαίνεται εκεί μέσα»

19 Νοεμβρίου, 202112:44 ΜΜ

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε μέσω skype η Μάρα Μεϊμαρίδη, το πρωί της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου.

Η συγγραφέας, μίλησε για το πρόσφατο ατύχημα που είχε με τη μηχανή της, ενώ ζήτησε τη γνώμη της παρουσιάστριας και των συνεργατών της για το αν θα πρέπει να εμφανιστεί στο J2US του Σαββάτου.

«Αυτό το ατύχημα είναι το νούμερο 4. Φαντάσου ότι κάποιος έχει πάρει ένα ξύλο και σου χτυπάει τα πόδια προκειμένου να σε ακινητοποιήσει. Η πρώτη άποψη στη μεταφυσική είναι αυτό που λέμε γρουσουζιά, γκαντεμιά, έχω και μια ποντικομαμή που με σιχαίνεται εκεί μέσα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτό. Δεν μου βαράει τα χέρια, μου βαράει τα πόδια να μου τα ακινητοποιήσει. Έχω χ@@στεί απάνω μου. Επειδή ο φόβος φυλάει τα ήμερα και θέλω να τελειώσω το βιβλίο, αυτές τις δύο μέρες που είμαι στο κρεβάτι, γράφω», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Νίκος Κοκλώνης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή και είπε στην Μάρα Μεϊμαρίδη πως αν δεν νιώθει καλά να μην πάει στο live του J2US το Σάββατο.

«Αν δεν νιώθει καλά να ξεκουραστεί, δεν θέλω να ρισκάρουμε την υγεία της. Τη Λένα Ζευγαρά την αγαπάμε και από την αρχή η Μάρα μου έχει βγάλει την ψυχή για να το πει. Μήπως τώρα το κάνει επίτηδες με το πόδι;

Αν δε ρισκάρει την υγεία της με μεγάλη μου χαρά την περιμένω. Να το πει καλά το τραγούδι της γιατί αν δεν το πει καλά θα αποχωρήσει, οι κριτές είναι αδίστακτοι», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News