Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΜαpτυpικός θάνατος για 9χρονη: Η μάνα και η γιαγιά της την άφησαν...

Μαpτυpικός θάνατος για 9χρονη: Η μάνα και η γιαγιά της την άφησαν να πεθάνει από ψείρες

Από ψείρες πέθανε ένα 9χρονο κορίτσι στην Αριζόνα των ΗΠΑ, με τη μητέρα και τη γιαγιά να κατηγορούνται για φόνο.

Σύμφωνα με το New York Post, οι Αρχές συνέλαβαν την 38χρονη Sandra Kraykovich και την 64χρονη μητέρα της Elizabeth, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά και της παραμέλησης ανηλίκων σε κίνδυνο.

sandra kraykovich and elizabeth kraykovich

Οι ψείρες κάλυπταν το πρόσωπο του νεκρού κοριτσιού

Το κοριτσάκι πέθανε από αναιμία, που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία στο κρανίο του, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Gregory Hess.

Μάλιστα, στην 9χρονη ανακαλύφθηκε και υγρό στους πνεύμονες, ενώ πριν πεθάνει είχε πονοκεφάλους, εμετούς, δυσκολία στην αναπνοή και στην βάδιση, όλα ανησυχητικά σημάδια, τα οποία δεν θορύβησαν σε καμία περίπτωση την μητέρα και την γιαγιά, με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει τη ζωή του.

Τα αδέρφια της άτυχης μικρής, τα οποία επίσης υπέφεραν από τις ψείρες, τέθηκαν υπό την επίβλεψη συγγενών, όπως αναφέρεται στην Arizona Daily Star.

Η 38χρονη επεσήμανε στην αστυνομία ότι το κορίτσι έπασχε από αναιμία και ήταν άρρωστη από τις 15 Μαρτίου – περιγράφοντας τα συμπτώματα ως εμετό, πυρετό, πονοκέφαλο, δυσκολία στην αναπνοή και προβλήματα ισορροπίας και εξομολογήθηκε ότι είχε σκεφτεί να πάει την κόρη της στο νοσοκομείο, αλλά άλλαξε γνώμη όταν επέστρεψε σπίτι και τη βρήκε να κοιμάται.

 

Οι αστυνομικοί εξέφρασαν έντονη ανησυχία για τις συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι της οικογένειας, ενώ περιέγραψαν οι ψείρες να καλύπτουν το πρόσωπο του νεκρού κοριτσιού.Τα πιο σημαντικά