Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜάνος Δασκαλάκης: Νέα ζωή στην Αθήνα - Προσελήφθη σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων

Μάνος Δασκαλάκης: Νέα ζωή στην Αθήνα – Προσελήφθη σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων

Πριν από λίγες ημέρες ο Μάνος Δασκαλάκης προσελήφθη και εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία, με αλυσίδα καταστημάτων στην Αττική. Οι συνάδελφοι του, που τον αναγνωρίζουν, βρίσκονται στο πλευρό του και παίρνει από εκείνους μηνύματα στήριξη

Σε αποκαλύψεις για τη νέα ζωή του Μάνου Δασκαλάκη προχώρησε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο πατέρας που θρηνεί για τη Τζωρτζίνα, τη Μαλένα και την Ίριδα, δεν μοιράζεται πλέον τον χρόνο του ανάμεσα σε Αχαΐα και Αττική, αλλά πλέον ζει μόνιμα στην Αθήνα. Μάλιστα παρακολουθεί από κοντά τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώ ταυτόχρονα στηρίζει το κατηγορητήριο που εκείνη αντιμετωπίζει.

Πριν από λίγες ημέρες προσελήφθη και εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία (σύμφωνα με πληροφορίες στην Adidas), με αλυσίδα καταστημάτων στην Αττική. Οι συνάδελφοι του, που τον αναγνωρίζουν, βρίσκονται στο πλευρό του και παίρνει από εκείνους μηνύματα στήριξης.

Δείχνουν ενδιαφέρον και τον ρωτούν για την εξέλιξη της δίκης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μάλιστα, όπως σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας, πιθανώς η απουσία του από δύο δικασίμους σχετίζεται με την νέα δουλειά του. Ακόμη, οι συντελεστές της εκπομπής σημείωσαν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης διατηρεί μια σοβαρή σχέση και ζει στην Αθήνα μαζί με τη σύντροφο του.
Τα πιο σημαντικά