Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
διάφοραΜάνα πέταξε τα παιχνίδια του 2 ετών γιου της επειδή το παιδί...

Μάνα πέταξε τα παιχνίδια του 2 ετών γιου της επειδή το παιδί αρνήθηκε να τα μαζέψει

Υπάρχει μια φράση που λέει: «Δεν μεγαλώνουμε παιδιά. Ανατρέφουμε ενήλικες.» Έτσι, όταν το παιδί της Tabatha Marie αρνήθηκε να καθαρίσει το δωμάτιό του, αποφάσισε να του δώσει ένα… πολύ σκληρό μάθημα. Πέταξε στα σκουπίδια όλα του τα παιχνίδια!

Η μαμά δημοσίευσε στο TikTok το περιστατικό, εξηγώντας το σκεπτικό της πίσω από την απόφαση να πετάξει τα παιχνίδια του μικρού της λέγοντας ότι δεν είναι «δουλειά» της μαμάς ή οποιασδήποτε γυναίκας να μαζεύει το χάος που δημιουργεί ο γιος της ή ο άντρας της.

Ωστόσο, αρκετοί γονείς θεώρησαν την τιμωρία εξαιρετικά σκληρή και σχολίασαν κάτω από το βίντεό της, πυροδοτώντας μια έντονη συζήτηση σχετικά με το κατά πόσο μια τέτοια παιδαγωγική μέθοδος κάνει καλό στο παιδί.

son not cleaning room mothers punishment 2 60753b463145f 700

Αλλά και πολλοί χρήστες, χωρίς οι ίδιοι να είναι γονείς, άσκησαν σκληρή κριτική στη μαμά σχολιάζοντας ότι μια τέτοια τακτική είναι απάνθρωπη για ένα 2χρονο.

Η Tabatha Marie πέρασε στην αντεπίθεση τονίζοντας ότι ο ισχυρός δεσμός που έχει με τον γιο της δεν χάλασε και ότι παραμένουν καλύτεροι φίλοι.

Πηγή: mama365.gr

Τα πιο σημαντικά