«Μάνα ο γιος σου τραγουδάει απόψε εδώ»: Η στιγμή που ο Αργυρός αφιέρωσε τραγούδι στη μητέρα του

11 Ιουλίου, 20233:08 ΠΜ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει το μουσικό του ταξίδι δίνοντας συναυλίες σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο. Το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη που είναι από τα μέρη που μεγάλωσε και η συναισθηματική φόρτιση ήταν μεγάλη.

Ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης γνώρισε την αποθέωση από τους περισσότερους από 15.000 θεατές που παρακολούθησαν τη βραδιά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του

«Να ξέρετε ότι σήμερα αυτό που τραβάμε εδώ θα το δούμε να γίνει μια όμορφη στιγμή. Γιατί η στιγμή αυτή αξίζει να την αποτυπώσουμε και να τη δούμε γιατί εδώ ξεκίνησα. Σε αυτή την περιοχή έκανα τα πρώτα μου όνειρα, τις πρώτες μου σκέψεις με ένα πιάνο ξεκινώντας σε ηλικία 5-6 ετών, στο Ίλιον όπου μεγάλωσα. Μετά από χρόνια όταν με πίστεψε η εταιρεία μου άρχισα να πετάω και να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα μαζί με εσάς», εξομολογήθηκε με συγκίνηση για τη βραδιά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε στο πλευρό του και έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του, τον αδελφό του, Παύλο, αλλά και παλιούς συμμαθητές που τον απόλαυσαν επί σκηνής.

 

«Είναι και η εταιρεία μου η Panik Records εδώ που μαζί «ταξιδεύουμε», είναι ο αδελφός μου ο Παύλος, από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχω στη ζωή μου και τον ευχαριστώ πολύ. Να στείλω και την αγάπη μου στην αδελφή μου στην Ολλανδία. Είναι εδώ παιδιά από το σχολείο που ήμασταν συμμαθητές. Σε αυτό το θέατρο θυμάμαι έχουμε δει πάρα πολλούς καλλιτέχνες και έλεγα άραγε να μπορούσα να τραγουδήσω εγώ μια μέρα και να είναι γεμάτο όπως σήμερα;», ανέφερε ακόμα ο καλλιτέχνης.

Δείτε το βίντεο

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News