Μάνα έδειρε τον 3χρονο γιο της μέχρι θανάτου και τον παράτησε μέσα σε αποτσίγαρα

15 Δεκεμβρίου, 2017 3:30 ΜΜ
More videos

Αυτή η μητέρα από την Φλόριντα καταδικάστηκε για τρίτη φορά για την κακοποίηση του 3 ετών γιου της που χτύπησε μέχρι θανάτου. Η υπόθεση έγινε γνωστή ως “Baby Lollipops.”

Οι ένορκοι βρήκαν ένοχη την 56χρονη Άνα Μαρία Κορντόνα για την δολοφονία και την κακοποίηση του 3 ετών γιου της, Λάζαρο Φιγκουερόα. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε κρυμμένο στους θάμνους στην παραλία του Μαϊάμι τον Νοέμβριο του 1990.

Κατά την διάρκεια της σύντομης ζωής του, ο μικρός ξυλοκοπήθηκε και πείναγε μέχρι θανάτου, αφού ζύγιζε μόλις 9 κιλά.

Οι ένορκοι βρήκαν ένοχη την 56χρονη Άνα Μαρία Κορντόνα για την δολοφονία και την κακοποίηση του 3 ετών γιου της, Λάζαρο Φιγκουερόα.

Το άψυχο σώμα του βρέθηκε κρυμμένο στους θάμνους στην παραλία του Μαϊάμι τον Νοέμβριο του 1990.

Η αντίδραση της Καρντόνα, όταν έμαθε άκουσε ότι το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για τον φόνο του γιου της. Η γυναίκα πέφτει στην αγκαλιά του δικηγόρου της.

Η Καρντόνα είχε καταδικαστεί ήδη 2 φορές σε προηγούμενες δίκες. Μετά την πρώτη δίκη το 1992, η Καρντόνα έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία της Φλόριντα που της επιβλήθηκε η ανώτατη ποινή για τον φόνο του γιου της.

Ο Λάζαρο (αριστερά) ξυλοκοπήθηκε κατά την διάρκεια της σύντομης ζωής του. Στο δικαστήριο αποδείχθηκε ότι η Καρντόνα (δεξιά) είχε και άλλα παιδιά που δεν τα κακοποιούσε.

Δείτε το βίντεο.
Η τρίτη και πιο πρόσφατη δίκη της ήρθε μετά την ανατροπή των δύο προηγούμενων καταδικαστικών αποφάσεών από το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα.

Η Καρντόνα κατέθεσε ότι η ερωμένη της, Ολίβια Γκονζάλεζ, ήταν υπεύθυνη για τον θάνατο του Λάζαρο. Η Γκονζάλεζ καταδικάστηκε σε 14 χρόνια για την κακοποίηση του Λάζαρο, όταν ζούσε με την Καρντόνα. Δεν κατηγορήθηκε ποτέ για τον φόνο του.

Η Καρντόνα υποστηρίζει ότι η Γκονζάλες σκότωσε τον γιο της με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Μάλιστα, στο δικαστήριο αποδείχθηκε ότι οι δυο γυναίκες ταξίδεψαν στην Disney World πριν την σύλληψή τους για τον φόνο του μικρού.

Το πτώμα του Λάζαρο αναγνωρίστηκε από έναν γείτονα που τον πρόσεχε κατά καιρούς, όταν είδε κάποια φυλλάδια της αστυνομίας, αφού ο μικρός ήταν αγνοούμενος για περίπου έναν μήνα.

Ο δικηγόρος της, Στιβ Γιέρμις, ανέφερε ότι η Καρντόνα ήταν μια φτωχή μητέρα και έκανε κάποιες πράξεις που φτάνουν την κακοποίηση, αλλά δεν σκότωσε τον γιο της.

Ο Στιβ Γιέρμις κάνει την τελική του αγόρευση.

Ο δικηγόρος χαρακτήρισε την Καρντόνα “κακή μητέρα” που “εγκατέλειψε” το παιδί της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το σκότωσε.

Ο εισαγγελέας Ρέιντ Ρούμπιν κάνει την τελική του αγόρευση και δείχνει την Μαρία Καρντόνα κατά την διάρκεια της δίκης.

Ο δικαστής διαβάζει οδηγίες στους ενόρκους κατά την διάρκεια της δίκης της Καρντόνα.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: