Μάνα έδεσε το παιδί της σε κάγκελα όταν ο πρώην άντρας της ξέχασε να πληρώσει την διατροφή

17 Νοεμβρίου, 2017 2:39 ΜΜ
More videos

Μία μητέρα στην Κίνα έδεσε τον γιο της στα κάγκελα, όταν υπέθεσε ότι ο πρώην σύζυγός της ξέχασε να της δώσει τα χρήματα για την διατροφή.

Αμέσως μετά η μητέρα έβγαλε φωτογραφίες του δεμένου παιδιού της που ούρλιαζε από τον φόβο του και έστειλε τις φωτογραφίες στον πρώην σύζυγό της για να του πει να της στείλει τα χρήματα.

Ο πατέρας ζει 4 ώρες μακριά και έστειλε τις φωτογραφίες στους γονείς του που ζουν στην ίδια πόλη με το παιδί για να πάνε να το σώσουν. Οι παππούδες χρειάστηκαν 20 λεπτά για να απελευθερώσουν το τρομοκρατημένο παιδί.

Αναφορές υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι χώρισε στις αρχές του 2016. Έχουν 2 γιους από τους οποίους ο μεγαλύτερος ζει με την μητέρα του και ο μικρότερος με τον πατέρα του.

Ωστόσο, τον Ιούλιο ο πατέρας ζήτησε από την μητέρα να προσέχει τον μικρό γιο για ένα τρίμηνο, δίνοντας της περισσότερα χρήματα για την φροντίδα του παιδιού.

Το 4χρονο αγόρι απελευθερώθηκε από τους παππούδες του.

Ωστόσο, η μητέρα πήρε λιγότερα χρήματα από όσα της είχε πει ο πρώην σύζυγός της και αποφάσισε να δέσει τον γιο της στα κάγκελα των σκαλιών της πολυκατοικίας που μένει, απαιτώντας να της δώσει ο άντρας τα χρήματα.

Έτσι, έστειλε τις φωτογραφίες στον πρώην άντρα της που ζει 390 χιλιόμετρα μακριά και δεν μπορούσε να πάει να σώσει το παιδί του. Ο άντρας έστειλε τις φωτογραφίες στους γονείς του που ζουν στην ίδια πόλη με το παιδί για να πάνε να το απελευθερώσουν.

Το παιδί ήταν τρομοκρατημένο και σοκαρισμένο, όταν το έσωσαν.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: