Μάνα 10 αγοριών βάζει σκούπα 7 φορές την ημέρα και λέει πως δεν θέλει άλλα παιδιά

31 Δεκεμβρίου, 2017 8:05 ΜΜ
More videos

Η 38χρονη πρώην νοσοκόμα Αλέξις Μπρετ και ο 43χρονος Ντέιβιντ, οδηγός τρένου, έχουν 10 αγόρια και παραδέχονται ότι είναι δύσκολο να βρουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους. Ωστόσο, η Αλέξις προσπαθεί πάντα να έχει λουλούδια στο σπίτι και μερικά αρωματικά κεριά για να μυρίζει ωραία το σπίτι.

Βέβαια, αυτό δεν μπορεί να αναπληρώσει το γεγονός ότι πάντα πατάνε πάνω σε παιχνίδια και δεν έχουν χρόνο για να κάνουν ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Ο μεγαλύτερος γιος τους είναι 16 ετών και ο μικρότερος μόλις 7 μηνών.

Η Αλέξις υποστηρίζει ότι βάζει 5 πλυντήρια και σκουπίζει 7 φορές την ημέρα.

Η Αλέξις πηγαίνει στο γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα και μόλις πήρε το δίπλωμά της για να μπορεί να κάνει και η ίδια μαθήματα. Αναφέρει ότι της ήταν σχετικά εύκολο να επανέλθει σε φόρμα μετά από τις γέννες της, αφού ήταν συνέχεια στο πόδι.

Τα ονόματα των αγοριών είναι Κάμπελ (16 ετών), Χάρισον (14 ετών), Κόρεϊ (12 ετών), Λάχλαν (9 ετών), Μπρόντι (8 ετών), Μπράχν (7 ετών), Χάντερ (5 ετών), Μακ (3 ετών), Μπλέικ (2 ετών) και Ρόθαγκαϊντ (7 μηνών).

Η Αλέξις ήταν η ίδια μοναχοπαίδι και αναφέρει ότι δεν ονειρευόταν ποτέ να κάνει μεγάλη οικογένεια, αλλά συνέχιζε να μένει έγκυος.

Ο Ντέιβιντ που έχει ευέλικτο ωράριο βοηθάει με το μαγείρεμα και τις υποχρεώσεις των παιδιών, αν και διαγνώστηκε με Πάρκινσον πριν από 5 χρόνια. Η Αλέξις υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέδια για 11 παιδί.

[dailymail]