Μαμά και κόρη σε τρυφερές στιγμές: H Κλέλια Ρένεση για κάμπινγκ με την κόρη της, Κοραλία

3 Αυγούστου, 2022 11:41 ΜΜ
More videos

Ένα καλοκαιρινό διάλειμμα από την «Μουρμούρα» κάνει εδώ και λίγες εβδομάδες η Κλέλια Ρένεση μαζί με τη μονάκριβη κόρη της.

Η γνωστή ηθοποιός έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρης της, Κοραλίας με την οποία είναι αχώριστες και περνούν πολύ χρόνο μαζί, κάνοντας κοινά πράγματα που αγαπούν και οι δύο.

Η Κλέλια Ρένεση μπορεί να ανήκει στην κατηγορία εκείνων που προτιμούν να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός έχει γίνει πιο ενεργή στα social media.

Το πρωί της Τετάρτης 3/8 λοιπόν, η Κλέλια Ρένεση καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους, με μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Όπως θα δεις η τρυφερή μαμά επέλεξε να κάνει camping με την 3χρονη κορούλα της, καθώς θέλουν να βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, περνώντας τις περισσότερες ώρες τους εκεί.

«Ελευθερία… να έχεις μόνο τα απαραίτητα, και να τα εκτιμάς… Νερό, τροφή, σκιά, δροσιά. Τον τζίτζικα να σε κουφαίνει. Τον αέρα να σε παίζει σαν φτερό… Το γκαζάκι να βράζει το ρυζάκι… και τον έρωτά σου αγκαλιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του η Κλέλια Ρένεση.