Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
βίντεοΜάλωσαν αυτό τον σκύλο γιατί ήταν άτακτος! Δείτε την ξεκαρδιστική αντίδραση του!

Μάλωσαν αυτό τον σκύλο γιατί ήταν άτακτος! Δείτε την ξεκαρδιστική αντίδραση του!

Όλοι αντιδρούν διαφορετικά όταν τους πιάσουν  να κάνουν κάτι κακό. Μερικοί το αρνούνται ότι το έκαναν ανεξάρτητα πόσο προφανές είναι, άλλοι σταματούν και παραδέχονται την ενοχή τους και άλλοι απλά εξαφανίζονται για να αποφύγουν κάθε φασαρία.

Αυτό έκανε ο Matzi, ένα αξιολάτρευτο άσπρο σκυλί όταν γύρισε το αφεντικό του στο σπίτι και τον βρήκε να έχει αναποδογυρίσει τον σκουπιδοτενεκέ.  Ο Matzi κατάλαβε πως θα τον μάλωνε  η ιδιοκτήτης του, και περίμενε να ακούσει τις φωνές της.

Τότε άρχισε να απομακρύνεται με βήμα αργό σαν χελώνα,πράγμα που έκανε την γυναίκα να γελάσει αφού βρήκε την συμπεριφορά του σκύλου τόσο αξιολάτρευτη. Βέβαια ο σκύλος δεν σταμάτησε με την αλλαγή στην φωνή της  και συνέχισε με την όπισθεν μέχρι που κρύφτηκε πίσω από το γραφείο.

‘Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονούνται’ φαίνεται να ελπίζει ο σκύλος.

Την άλλη φορά που σας πιάσουν να κάνετε κάτι και ξέρετε πως θα τα ακούσετε, χρησιμοποιείστε την τεχνική του Matzi. Απλά παραμείνετε σιωπηλοί, πάρτε ένα ύφος απόμακρο και απομακρυνθείτε πολύ αργά μέχρι που να είστε εκτός πεδίου οράσεως και… ασφαλής!

Τα πιο σημαντικά