Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΜάκης Βορίδης: Η σύζυγός του, Δανάη μιλά για τον γάμο τους –...

Μάκης Βορίδης: Η σύζυγός του, Δανάη μιλά για τον γάμο τους – «Μόλις τον είδα μαγεúτηκα»

Η σχέση τους, εδώ και 21 χρόνια, γίνεται όλο και πιο δυνατή. Ο λόγος για τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, και τη γοητευτική σύζυγό του και παιδίατρο, ∆ανάη Βορίδη-Μιχελάκου.

Γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2002 σε προεκλογική συγκέντρωση του πολιτικού, όταν η ∆ανάη είχε πάει µαζί µε τη µητέρα της, Λέλα.

Παντρεύτηκαν στις 22 Ιανουαρίου του 2005 στον Aγιο ∆ιονύσιο, στο Κολωνάκι, µε κουµπάρο τον πρώην ευρωβουλευτή του Λεπέν, Καρλ Λανγκ. Περισσότερα αποκαλύπτει η Δανάη Βορίδη-Μιχελάκου στην εφημερίδα Secret και στη Σάσα Σταμάτη.

voridis11

Η Δανάη Βορίδη περιγράφει: «Είχα πάει να πάρω τη µητέρα µου έπειτα από εφηµερία που είχα στο νοσοκοµείο, όταν έκανα ειδικότητα. Την περίµενα στο αυτοκίνητο. Οµως, καθώς την περίµενα, µου κέντρισε το ενδιαφέρον ο λόγος του Μάκη και γι’ αυτό βγήκα να δω ποιος είναι ο Βορίδης. Μόλις τον είδα, µαγεύτηκα, όχι µόνο από το περιεχόµενο του λόγου του. Ηταν και ο άνθρωπος που µου κέντρισε το ενδιαφέρον», αναφέρει για τη γνωριμία τους.

Η ∆ανάη Βορίδη θεωρείται µία από τις πιο καλοντυµένες γυναίκες πολιτικών. Μάλιστα, στον γάµο της είχε επιλέξει µια δηµιουργία του αείµνηστου Μιχάλη Ασλάνη.

«Επέλεξα, φυσικά, δηµιουργία Ελληνα σχεδιαστή. Ηταν πολύ κοµψό και απλό». Η ίδια, µε το χιούµορ που τη διακρίνει, µας είπε, όταν τη ρωτήσαµε αν του πάτησε το πόδι: «Ο Μάκης µού είχε πει “µην τολµήσεις να µου πατήσεις το πόδι, γιατί θα φύγω”» και συνέχισε λέγοντάς µας ότι «από τότε, σε όποιον γάµο πάµε, του πατάω το πόδι και γελάµε».

230923110232 gamos voridh 1182x1536 1

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 16χρονο Τίτο και τη 10χρονη Λέλα. Η ∆ανάη, εκτός από την Ιατρική, την οποία υπηρετεί µε απόλυτο σεβασµό τα τελευταία χρόνια, έχει αφιερωθεί και στα κοινά. Είναι εκλεγµένη πρόεδρος της 7ης ∆ιαµερισµατικής Κοινότητας του ∆ήµου Αθηναίων στην παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, «Αθήνα Ψηλά». Αυτή τη φορά, όµως, είναι υποψήφια δηµοτική σύµβουλος για τον ∆ήµο Αθηναίων µε την ίδια παράταξη.

voridis10

«Η ενασχόληση µε τον δήµο για µένα δεν είναι πολιτική, είναι προσφορά. Πρέπει να θέλουµε και να ζούµε σε µια πόλη καθαρή, φωτεινή, όπου να µη µένει κανένας πίσω, να υπάρχει πρόσβαση για όλους στα σχολεία, στα ιατρεία, παντού. Να υπάρχει στέγη και τροφή. Είναι ένα έργο που ξεκίνησε ο δήµαρχός µας το 2019 µε µεγάλη επιτυχία και θέλουµε να το συνεχίσουµε και να πάµε ακόµα πιο ψηλά την Αθήνα».

Η ίδια, ως παιδίατρος, µάλιστα, τονίζει το ενδιαφέρον της για τα παιδιά. «Σκοπός µας είναι να υπάρχει, µέχρι να ολοκληρωθεί η επόµενη θητεία, µία παιδική χαρά σε κάθε γειτονιά. Ο Μάκης είναι δίπλα στην προσπάθεια αυτή και µε στηρίζει σε κάθε µου επιλογή», αναφέρει στη Secret.

voridhs

Τα πιο σημαντικά