Μάκης Δελαπόρτας: «Είναι διαστροφή ένας 60χρονος να γουστάρει μια 19χρονη»

10 Φεβρουαρίου, 20218:25 ΜΜ
More videos

Για τις καταγγελίες παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος και για συμπεριφορές που έχει δεχτεί ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 ο Μάκης Δελαπόρτας.

“Ξέραμε πολλά πράγματα όλοι, αλλά για κάποιες περιπτώσεις πέσαμε πραγματικά από τα σύννεφα. Θυμάμαι μια φορά ένας κωμικός ηθοποιός ο οποίος κάτι αισθανόταν για εμένα, με είχε κλειδώσει στο καμαρίνι και δεν βγήκα στη σκηνή στην ώρα μου”, ανέφερε ο ηθοποιός.

“Ο Δαλιανίδης είναι η ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, αλλά πρέπει να σου πω πως τον φοβόμασταν, τον τρέμαμε. Μην τυχόν και ξεχάσουμε μια ατάκα, γιατί υπήρχαν φωνές και προσβολές. Οπότε τώρα που κάνω τις δικές μου δουλειές, δεν θέλω κανείς να έρχεται στην πρόβα και να φοβάται”, σημείωσε ακόμα ο Μάκης Δελαπόρτας.

“Στις πρόβες έμαθα για κάποιες περίεργες συμπεριφορές τις οποίες τα κορίτσια κουβαλούσαν τραυματικά μέσα τους. Δεν ήξερα ότι θα βγουν τώρα να μιλήσουν”, ανέφερε ο ηθοποιός σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν κάνει οι συνεργάτιδές του Ζέτα Δούκα και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για συγκεκριμένα πρόσωπα.

“Όταν μιλάμε για αρσενικά παλιάς κοπής… είναι πολύ παλιάς κοπής, μόνο το ρόπαλο λείπει και να κουβαλάμε τις γυναίκες στην πλάτη. Δεν είναι έτσι. Ένας άνθρωπος 60 χρονών που γουστάρει μια κοπελίτσα 19 χρονών, επειδή είναι ενήλικη, δεν με ενδιαφέρει, είναι διαστροφή για εμένα. Δεν μπορείς να γδυθείς μπροστά της και να μην ντρέπεσαι. Επειδή μόνο και μόνο χρησιμοποιείς την εξουσία σου.

Είναι λίγο αλαζονικό να βγαίνει ένας ηθοποιός και να διατυμπανίζει πως είμαι ο πρώτος και ο καλύτερος, ο πιο σπουδαίος της γενιάς μου. Άσε αυτό να το κρίνει ο κόσμος, γιατί μπορεί να έρθουν και ανατροπές.

Το να είσαι άνθρωπος είναι σπουδαίο, αλλά το να είσαι σπουδαίος τελικά δεν είναι απαραίτητο πως σε κάνει και άνθρωπο.”

Δείτε το βίντεο

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News