Μακιγιέρ μεταμορφώνει υπερήλικες γυναίκες σε 40χρονες

Ιαν 8, 2018 3:36 ΜΜ
More videos

Ο 32χρονος make up artist, Anar Agakishiev, από το Αζερμπαϊτζάν, έχει ένα απίστευτο ταλέντο. Μπορεί με τα πινέλα του και το make up να μεταμορφώσει τις γυναίκες και να τις κάνει να δείχνουν νεότερες και πιο «όμορφες». Προτιμά να βάφει γυναίκες που είναι πάνω από 50 καθώς, όπως λέει, με τη δύναμη του μακιγιάζ τις κάνει να νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους. Οπως θα δείτε όμως δεν μιλάμε για λεπτομέρειες.

Ο make up artist κάνει ένα extreme makeover χωρίς νυστέρι ή κάποια άλλη επεμβατική μέθοδο. Η μεταμόρφωσή τους είναι εντυπωσιακή και για πολλούς αμφιλεγόμενη. Κάποιες γυναίκες δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους όταν ο 32χρονος έχει τελειώσει το μακιγιάζ, ενώ άλλες θα έδιναν τα πάντα να μείνουν έτσι για όλη τους τη ζωή.

Ο Anar Agakishiev τονίζει ότι δεν υπάρχουν κανόνες και ότι το μακιγιάζ είναι διασκέδαση. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έσπευσαν να κατηγορήσουν τον μακιγιέρ για στερεοτυπικές αντιλήψεις σχετικά με το τι είναι ομορφιά και αν τελικά θα πρέπει κυριολεκτικά να μεταμορφωνόμαστε για να νιώσουμε καλά με τον εαυτό μας ως γυναίκες. Οπως και να έχει η αλλαγή είναι εντυπωσιακή και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι κάνει κακή δουλειά.

O ίδιος στα αριστερά με μια ευχαριστημένη πελάτισσα του

Ακολουθήστε μας στο facebook: