Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜαίρη Συνατσάκη: Κıνείται νομıκά για τα σχόλıα που δέχθnκε για την 41χρονη...

Μαίρη Συνατσάκη: Κıνείται νομıκά για τα σχόλıα που δέχθnκε για την 41χρονη Γεωργία

Η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα κείμενο στα Instagram Stories της που αφορούσε τη γυναικοκτονία της 41χρονης, όταν δέχτηκε ένα μήνυμα που έλεγε: «Κράζετε τους άντρες, αλλά αν δεν υπήρχαν αυτοί ποιος θα σας προστατεύει;».

Τι συνέβη

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στο εν λόγω σχόλιο, ανεβάζοντας ένα βίντεο, στο οποίο αναρωτήθηκε από τι ένας άντρας πρόκειται να προστατεύσει μια γυναίκα;

«Όπως καταλαβαίνετε, αυτή την εβδομάδα, έχω ακούσει πάλι τα σχολιανά μου για αυτό το βίντεο που είπα τέσσερις λέξεις. Δημιούργησα όλη αυτή την αναστάτωση. Για το παιδί μου έχω ακούσει, για τον έτσι μου… αλλά για το επόμενο μήνυμα που έλαβα, τραβάω κόκκινη γραμμή» δήλωσε μια μέρα μετά η πρώην παρουσιάστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Δεκάδες αισχρά και απαράδεκτα σχόλια

Ωστόσο τα μηνύματα δεν σταμάτησαν εκεί και η Μαίρη Συνατσάκη με θλίψη είδε πως κάτω από την ανάρτησή της υπήρχαν δεκάδες αισχρά και απαράδεκτα σχόλια. Όπως ήταν επόμενο, η επιχειρηματίας πρόκειται να κινηθεί νομικά, έχοντας στείλει ήδη κάποια από αυτά τα σχόλια και τους λογαριασμούς που τα έκαναν στον δικηγόρο της.

dikigoros

Τη νομική οδό ακολουθεί η παρουσιάστρια

«Εν τω μεταξύ διαβάζω τα μηνύματά σας και είστε σοκαρισμένοι και μου λέτε «πω πω ποιος τα γράφει αυτά/πως γίνεται να τα λένε έτσι;». Ανέβασα το χθεσινό σαν αστείο. Δηλαδή είναι από τα πιο ελαφριά που μου έχουν γράψει αυτές τις ημέρες. Αν σας σόκαρε μη δείτε τα σχόλια κάτω από το βίντεο γιατί θα χάσετε την ελπίδα σας για την ανθρωπότητα» γράφει η Μαίρη Συνατσάκη.
Τα πιο σημαντικά