Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΜαίρη Μπάρκουλη – Το σοβαρό καρδιακό πρόβλημα και οι κακοήθειες στα λεμφοκύτταρα

Μαίρη Μπάρκουλη – Το σοβαρό καρδιακό πρόβλημα και οι κακοήθειες στα λεμφοκύτταρα

«Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει και πονάει πολύ και περνάει όλα αυτά που έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. ‘Ηρθε ο καιρός να αρρωστήσω και εγώ παιδιά. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά.

Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι προ εμφράγματος. Ανακαλύψαμε ότι έχω Hashimoto που είναι αυτοάνοσο, μου έχει δημιουργήσει βρογχοκοίλη και όζο και επειδή δυστυχώς το Hasimoto συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα, συνήθως κάνει κακοήθειες και πρέπει να το δούμε ξανά σε δυο μήνες. Μου είπαν ότι δε πρέπει να περπατάω καθόλου γιατί υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει και μπορεί να πάθω έμφραγμα και μπήκα μέσα στο νοσοκομείο για να μου κάνουν χειρουργείο για στεφανιαία νόσο και να μου βάλουν στεντ.

Αυτά δημιουργήθηκαν από το άγχος, από το στρες και τη στεναχώρια. Έχασα ανθρώπους στη ζωή μου, έχασα την αρχή και το τέλος μου. Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει. Του έχω απαγορεύσει να έρθει να με δει. Σε όλα αυτά είμαι μόνη μου και τώρα επιμένει να έρθει να με δει. Δεν θέλω να τον πληγώσω γι’ αυτό δεν ήθελα να έρθει. Ήθελα να το περάσει πιο ανώδυνα γιατί έβλεπε τον πατέρα του συνέχεια σε κρεβάτια νοσοκομείου» είπε η Μαίρη Μπάρκουλη στην εκπομπή της Καινούργιου

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά