Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΜαίρη Μπάρκουλη: Τα πρώτα λόγια μέσα από το νοσοκομείο – «Έχω Hasimoto....

Μαίρη Μπάρκουλη: Τα πρώτα λόγια μέσα από το νοσοκομείο – «Έχω Hasimoto. Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει…»

Η Μαίρη Μπάρκουλη περνάει δύσκολες ώρες, καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η σύζυγος του αείμνηστου, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα, Τετάρτη, το πρωί η Μαίρη Μπάρκουλη μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για την κατάσταση της υγείας της, αλλά και το πως το αντιμετωπίζει ο γιος της, Νίκος.

Όπως υπογράμμισε “είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει και πονάει πολύ και περνάει όλα αυτά που έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Ήρθε ο καιρός να αρρωστήσω και εγώ παιδιά. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά. Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι προ εμφράγματος”.

Τα συσσωρευμένα προβλήματα υγείας της Μαίρης Μπάρκουλη

Και συμπληρώνει η Μαίρη Μπάρκουλη “ανακαλύψαμε ότι έχω Hasimoto που είναι αυτοάνοσο, μου έχει δημιουργήσει βρογχοκοίλη και όζο και επειδή δυστυχώς το Hasimoto συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα, συνήθως κάνει κακοήθειες και πρέπει να το δούμε ξανά σε δυο μήνες. Μου είπαν ότι δε πρέπει να περπατάω καθόλου γιατί υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει και μπορεί να πάθω έμφραγμα και μπήκα μέσα στο νοσοκομείο για να μου κάνουν χειρουργείο για στεφανιαία νόσο και να μου βάλουν στεντ”.

Η Μαίρη Μπάρκουλη απαγόρευσε στον γιο της να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο

Για το πως δημιουργήθηκαν τα προβλήματα, επεσήμανε “αυτά δημιουργήθηκαν από το άγχος, από το στρες και τη στεναχώρια. Έχασα ανθρώπους στη ζωή μου, έχασα την αρχή και το τέλος μου. Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει. Του έχω απαγορεύσει να έρθει να με δει. Σε όλα αυτά είμαι μόνη μου και τώρα επιμένει να έρθει να με δει. Δεν θέλω να τον πληγώσω γι’ αυτό δεν ήθελα να έρθει. Ήθελα να το περάσει πιο ανώδυνα γιατί έβλεπε τον πατέρα του συνέχεια σε κρεβάτια νοσοκομείου”.

Τα πιο σημαντικά