Μαίρη Λίντα: «Ο άνδρας μου με έσπαγε στο ξύλο. Ποιος άνδρας δεν έχει δείρει τη γυναίκα του;»

18 Μαΐου, 2018 2:17 ΜΜ
More videos

Ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της έφυγε από τη ζωή αλλά εκείνη δηλώνει πως τον έχει συγχωρέσει για όλα όσα της έκανε

Την πιο συγκλονιστική περιγραφή για τα χρόνια που πέρασε με τον δεύτερο σύζυγό της έκανε η Μαίρη Λίντα. Με αφορμή το θάνατο του πρώην συζύγου της Αλέξανδρου Θεοχάρη που κηδεύτηκε προχθές και με τον οποίο απέκτησε μια κόρη η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα Espresso.

«Τον συγχώρεσα για όσα μου έκανε! Με έσπαγε στο ξύλο. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του. Ήταν ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι δυνατό να μην τον συγχωρήσω;», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ο δεύτερος σύζυγός μου ήταν σκληρός μαζί μου. Έχω ζήσει την κακοποίηση. Ποτέ δεν θα άφηνα έναν άντρα με τον οποίο είχα κάνει παιδί. Δεν θα έφευγα, αφήνοντας το παιδί μου χωρίς πατέρα. Όμως, δεν άντεχα άλλο την πολύ κακή συμπεριφορά και το ξύλο. Έφυγα. Είχα τη δύναμη, όμως, γιατί είχα ένα χρυσό βραχιόλι στο χέρι μου, τη φωνή μου».

«Φυσικά και τα έχω συγχωρήσει όλα, εδώ και πολλά χρόνια. Όσα ζήσαμε τα ζήσαμε, περάσανε. Ποιο ζευγάρι δεν μαλώνει; Υπάρχει κανένας άντρας που δεν έχει δείρει τη γυναίκα του; Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ζευγάρια. Όταν χωρίσαμε, δεν χωρίσαμε μαλωμένοι. Απλώς δεν μπορούσα να αντέξω τη δική του ζωή και εκείνος τη δική μου και έτσι χωρίσαμε».

Η τραγουδίστρια δεν πήγε στην κηδεία λόγω προβλήματος υγείας που αντμετωπίζει. «Η κόρη που απέκτησα μαζί του, όμως, ήταν εκεί», είπε.

Ακολουθήστε μας στο facebook: