Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν 118 κιλά και παράλυτη»

30 Δεκεμβρίου, 20218:12 ΜΜ

Θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους που είναι αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας που τους έχουν καθηλώσει, η μοναδική Μαίρη Χρονοπούλου περιέγραψε την πιο εφιαλτική περίοδο της ζωής της. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε πριν από τρία χρόνια:

«Είναι πολύ σκληρή η καθημερινότητά μου. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, ήμουν 118 κιλά, παράλυτη, στο αμαξίδιο. Πριν τρία χρόνια ήμουν έτσι» σημείωσε η Μαίρη Χρονοπούλου, δείχνοντας μάλιστα μια φωτογραφία της από εκείνη την περίοδο.

Όπως ανέφερε, σήμερα στα 88 της χρόνια κατάφερε να ζυγίζει 62 κιλά, κάτι που προσπάθησε κάνοντας κολύμβηση, μπαλέτο αλλά και φυσιοθεραπείες.

Όπως πρόσθεσε, δεν έπαθε κατάθλιψη, σημειώνοντας μάλιστα ότι μέσα μας υπάρχει ο ψυχολόγος που θα μας «δείξει» τον τρόπο να χειριστούμε τα πάντα: «Όταν κατάφερα να κάνω δύο βήματα δεν το πίστευα. Με έπλεναν στο κρεβάτι, ήταν φρίκη η ζωή μου, τώρα μπορώ και πάω μόνη μου. Τα κατάφερα με σκληρή κι επίπονη προσπάθεια. Δεν έπαθα όμως κατάθλιψη, δεν χρειάστηκα τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου. Ο ψυχολόγος είναι μέσα μας», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Όπως είπε πάλεψε σκληρά για αυτό που είναι σήμερα: «Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα. Πώς ήμουν, 118 κιλά, παράλυτη, χοντρή, ανάπηρη. Πώς πάλεψα και πώς είμαι σήμερα. Μια Χρονοπούλου που κουνιέται, κάνει πέντε βήματα, βάφεται, χτενίζεται».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News