Μάγος ατμοποίησε κατά λάθος τον εαυτό του μέχρι θανάτου σε επίδειξή του στην Μαλαισία

26 Οκτωβρίου, 20176:17 ΜΜ

Ένας αυτοαποκαλούμενος μάγος πέθανε, όταν έβρασε κατά λάθος τον εαυτό του, ενώ προσπαθούσε να “εξαγνίσει την ψυχή και το σώμα του.”

Ο Λιμ Μπα, γνωστός και ως Μαύρος Σκύλος, καθόταν στην στάση του λωτού με τα χέρια του ενωμένα, καθώς τον σκεπάζουν με ένα μεγάλο καπάκι σε έναν κινέζικο ναό σε ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό στη βόρεια Μαλαισία.

Ο 68χρονος άρχισε να προσεύχεται πριν ανάψουν την φωτιά από κάτω του.

Μετά από μισή ώρα το εγχείρημα πήγε τελείως λάθος και οι παρευρισκόμενοι άκουγαν τον Λιμ να χτυπάει δυνατά μέσα από το καζάνι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Εδώ φαίνεται ο 68χρονος ενώ τον σκεπάζουν με το καπάκι λίγο πριν πεθάνει.

Όταν τον κατέβασαν και έβγαλαν το καπάκι τον βρήκαν αναίσθητο. Ο θάνατός του οφείλεται σε σοβαρό έγκαυμα 2ου βαθμού και καρδιακή προσβολή.

Ο γιος του 68χρονου, ο 32 Κανγκ Χουάι, ανέφερε στην εφημερίδα The Star ότι ο πατέρας του χρησιμοποιούσε αυτή την μέθοδο πάνω από 10 χρόνια παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με τον Κάνγκ Χουάι, έβαζαν ρύζι και καλαμπόκι μέσα στο καζάνι για να βράσουν μαζί με τον άνθρωπο που βρισκόταν μέσα.

Όταν σήκωσαν το καπάκι υπήρχε ακόμα ατμός γύρω του.

Η μέθοδος του “ανθρώπου που ατμοποιείται” εφαρμόζεται σπάνια και οι προετοιμασίες που χρειάζονται πριν εφαρμοστεί είναι τεράστιες”, ανέφερε ο πρόεδρος των Ταοϊστών της Μαλαισίας.

Το ρεκόρ του Λιμ μέσα στον ατμό ήταν 75 λεπτά.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News