Μαγείρεψε και έφαγε την καλλονή φίλη του και μετά αυτοκτόνησε!

6 Οκτωβρίου, 2014 7:40 ΜΜ
More videos

Σοκ προκαλεί άλλη μια υπόθεση κανιβαλισμού, αυτή την φορά στην Αυστραλία όπου ένας 28χρονος μάγειρας σκότωσε την φίλη του, μαγείρεψε μέλη της, πιθανότατα τα έφαγε και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η αυστραλιανή αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι διεξάγει έρευνα μετά τον εντοπισμό ανθρώπινων υπολειμμάτων σε διαμέρισμα, αλλά αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι βρήκε ανθρώπινα μέλη να σιγοβράζουν στη φωτιά.

Μετά τις διαμαρτυρίες γειτόνων για την έντονη οσμή, οι ερευνητές της αστυνομίας μετέβησαν το Σάββατο σε διαμέρισμα σε αριστοκρατική γειτονιά του Μπρισμπέιν. Αυτό που ανακάλυψαν προκάλεσε τη διενέργεια έρευνας για “δολοφονία και στη συνέχεια για αυτοκτονία”, δήλωσε στον Τύπο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τομ Αρμιτ.

Η αστυνομία περιορίστηκε να επιβεβαιώσει ότι ανθρώπινα υπολείμματα βρέθηκαν στο διαμέρισμα και ότι το άψυχο σώμα ενός άνδρα βρέθηκε σε διπλανό δρόμο.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Courier-Mail, ο 28χρονος Μάρκους Πήτερ Βόλκε, εργαζόταν ως μάγειρας σε κρουαζιερόπλοια.

Είχε μετακομίσει πρόσφατα στο διαμέρισμα αυτό μαζί με την ινδονήσια φίλη του. Το δημοσίευμα προσθέτει ότι οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι κομμάτια του πτώματος της φίλης, τα οποία μαγειρεύονταν μέσα σε κατσαρόλα και ότι ο άνδρας αυτοκτόνησε κόβοντας το λαιμό του.

πηγη ΦΩΤΟ:  Courier-Mail

Ακολουθήστε μας στο facebook: