Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ζώαΜαγικές φωτογραφίες από Χάσκι πάνω σε παγωμένη λίμνη Αρκτικής περιοχής της Ρωσίας!

Μαγικές φωτογραφίες από Χάσκι πάνω σε παγωμένη λίμνη Αρκτικής περιοχής της Ρωσίας!

Ο φωτογράφος από την Ρωσία με το όνομα Fox Grom κατάφερε να τραβήξει μια σειρά από πραγματικά πανέμορφες φωτογραφίες των Σιβηρικού Χάσκι σκύλων του πάνω σε μια παγωμένη λίμνη.

Οι πανέμορφοι σκύλοι του μοιάζουν σα να παίζουν πάνω σε γυαλί. Ο φωτογράφος μένει στην πόλη Kirovsk της Ρωσίας που βρίσκεται στην περιφέρεια Μούρμανσκ όπου καταλαμβάνει τη Χερσόνησο Κόλα στον Αρκτικό Ωκεανό και συνορεύει με τη Φινλανδία και τη Νορβηγία.

Όπως καταλαβαίνετε ξέρουν πολύ καλά από κρύο εκεί οι άνθρωποι αλλά και τα σκυλιά τους!  H λίμνη είναι παγωμένη αλλά όχι αρκετά γιατί σε μερικά σημεία υπάρχουν πολύ λεπτές στρώσεις πάγου που λιώνουν στην επιφάνεια και έτσι δημιουργούνται στρώσεις νερού στην επιφάνεια.

Το φανταστικό οπτικό αποτέλεσμα όπως θα δούμε στις μαγευτικές φωτογραφίες που ακολουθούν οφείλονται σε αυτές τις στρώσεις νερού και σε συνδυασμό με τα πανέμορφα Χάσκι έχουμε μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες!

siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-2 siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-3 siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-4 siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-5 siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-6 siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-7 siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-8 siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-9 siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-10 siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-11 siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-12 siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-13 siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-14 siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-15

Για περισσότερες φωτογραφίες μπορεί να δείτε το προφίλ του φωτογράφου εδώΤα πιο σημαντικά