Μάγια Τσόκλη: Ξεπέρασε τον καρκίνο και επιστέφει στην τηλεόραση μετά από 9 χρόνια

8 Δεκεμβρίου, 20215:04 ΜΜ

Λίγες ήμερες μέτα την ανακοίνωση για την επιστροφή βόμβα στον χώρο του τραγουδίου έγινε γνωστή μια άκομα επιστροφή αλλά αυτή τη φορά, αφορά τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Έπειτα από 9 χρόνια απουσίας και μιας μάχης με τον καρκίνο η Μάγια Τσόκλη επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας με νέα εκπομπή.

Η γνωστή παρουσιάστρια χάρισε στην Ελλάδα μοναδικές εμπειρίες και εικόνες μέσα από το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ. Το όνομα της είναι συνδεδεμένο με τα ταξίδια, καθώς αποτέλεσε σχολή στις ταξιδιωτικές εκπομπές.

Ποια θα είναι η θεματολογία της εκπομπής

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα της εκπομπή θα φέρει τον τίτλο “Το ελληνικό δαιμόνιο” και θα προβληθεί από την ERT1, τον επόμενο Σεπτέμβρη – Οκτώβρη. Η βασική της θεματολογία θα είναι, Έλληνες που διαπρέπουν στην τεχνολογία, τον πολιτισμό, τις επιχειρήσεις και στην πολιτική στις ΗΠΑ. Να σημειωθεί πως σκηνοθέτης της εκπομπής θα είναι ο Χρόνης Πεχλιβανίδης, πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας, ο οποίος την συνόδευε σε όλα τα τηλεοπτικά ταξίδια.

Την Μάγια Τσόκλη την γνωρίσαμε μέσα απο τα οδοιπορικά που έκανε με επιτυχία, με τις εκπομπές “Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα” (1998-2004) και “Ταξιδεύοντας με την Μάγια Τσόκλη” (2004-2013).

Η εξομολόγηση για την μάχη με τον καρκίνο

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου η δημοσιογράφος, με μια προσωπική της ανάρτηση στα social media, θέλησε να μοιραστεί την προσωπική της εμπειρία γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κάθε μέρα, χρόνια τώρα. Ο καρκίνος δεν ξεχνιέται. Όταν γνωριστείτε, είναι η μόνιμη αποσκευή σου. Δείχνετε κατανόηση (κυρίως όχι συμπόνια) σε όσους έχουν νοσήσει, και προς Θεού, μην αμελείτε τις προληπτικές εξετάσεις σας. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Με την αγάπη μου. #worldcancerday»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News