Μάγδα Τσαγγάνη: «Ζω έναν εφιάλτη» – Εγκατέλειψε το διαμέρισμά της μετά την έκρηξη στην Αχαρνών

3 Σεπτεμβρίου, 2022 10:42 ΜΜ
More videos

Δύσκολες ώρες για την Μάγδα Τσαγγάνη η οποία το μεσημέρι της Παρασκευής έτρεξε να εγκαταλείψει το σπίτι της στην Αχαρνών, μετά τις εκρήξεις στο γειτονικό κατάστημα με φιάλες υγραερίου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον ANT1 για τις μεγάλες υλικές ζημιές που υπέστη το διαμέρισμα της, το οποίο βρισκόταν στην πολυκατοικία ακριβώς πάνω από το κατάστημα όπου έγιναν οι εκρήξεις.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, ζω έναν εφιάλτη, δεν ξέρω αν αντέξω, πιστεύω θα αντέξω», ανέφερε αρχικά με δάκρυα στα μάτια.

Για την στιγμή που ξέσπασαν οι εκρήξεις, η ηθοποιός περιέγραψε στην κάμερα του ANT1: «Κοιτάμε και λέμε… έγινε έκρηξη. Βγήκαμε αμέσως το μπαλκόνι και λέμε, πω πω αυτοί από κάτω με τις φιάλες και ακούγαμε κι άλλα μπαμ – μπαμ, γινόταν χαμός από εκρήξεις.

Πήγαμε επάνω που έχει ακάλυπτο, ανεβήκαμε την σκάλα, βγήκαμε στην ταράτσα και πηδήξαμε στην διπλανή πολυκατοικία», ανέφερε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Η ηθοποιός μάλιστα τόνισε πως προσωρινά φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στο διαμέρισμά της.

«Μένω σε σπίτι φίλων μου, αν δεν επιστρέψω, θα πάω να μείνω στην Αίγινα μέχρι να δω τι μπορεί να φτιαχτεί και αν μπορεί να φτιαχτεί, αλλιώς θα νοικιάσω μια γκαρσονιέρα να μείνω», είπε στον ANT1 η Μάγδα Τσαγγάνη και στον δημοσιογράφο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη.