Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαMad Clip: Η ασέβεια στην κηδεία του

Mad Clip: Η ασέβεια στην κηδεία του

Το τελευταίο «αντίο» είπαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου συγγενείς φίλοι συνάδελφοι και θαυμαστές που συνόδευσαν τον Mad Clip στην τελευταία του κατοικία.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Mad Clip η οποία υποβασταζόμενη φώναξε «γιατί», μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος της δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Στην κηδεία του τράπερ συνέβησαν ωστόσο κάποια ευτράπελα που αμαύρωσαν τη μνήμη του.

Πιο συγκεκριμένα κάποιοι προσπάθησαν να «δηλώσουν» την παρουσία τους στην κηδεία, μέσω κινητού και φέρθηκαν λες και είχαν πάει σε κάποιο event.

Από την άλλη, κάποιοι «καβάλησαν» τάφους μόνο για να προλάβουν να πάρουν καλή θέση μπροστά στο τάφο που θα έριχναν το φέρετρο του Mad Clip.

Την συγκεκριμένη καταγγελία έκανε μέσω των instastories ο γνωστός youtuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης.

«Αντίκρισα τραγελαφικά σκηνικά στη νεκρώσιμη ακολουθία. Λίγο σεβασμό σε αυτή τη ΜΑΝΑ, σε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ αλλά και στους πραγματικά κοντινούς του ανθρώπους που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Κινητό στην εκκλησία μέσα, ΜΕΣΑ; Κινητό και όσο ακολουθούσαν το φέρετρο. Για να μη μιλήσω και για το πόσοι τάφοι ποδοπατήθηκαν καθώς σκαρφάλωναν δίχως έλεος. Σεβασμός και στους ενταφιασμένους. Σε κηδεία πήγατε γ@μω το φελέκι μου, όχι σε event» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

ss 1 2 3 4 5

Τα πιο σημαντικά