Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαMad Clip: Χυδαία σχόλια για την Αρετή που «διασκεδάζει και χορεύει με...

Mad Clip: Χυδαία σχόλια για την Αρετή που «διασκεδάζει και χορεύει με σαμπάνιες στην επέτειο 3 μηνών από τον θάνατό του»

ον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την επί χρόνια σύντροφο του Mad Clip, Αρετή, για την οποία είχαν ακουστεί απερίγραπτες ατάκες από την οικογένειά του μετά τον θάνατό του.

Η νεαρή κοπέλα, απεικονίζεται να διασκεδάζει με φίλες της σε νυχτερινό μαγαζί, τραγουδώντας, χορεύοντας και ανοίγοντας σαμπάνιες, με το συγκεκριμένο υλικό να κάνει την εμφάνισή του στο TikTok με λεζάντα «Η Αρετή γιορτάζει την ημέρα από την επέτειο 3 μηνών από τον θάνατο του Mad Clip» και μουσικό χαλί το τραγούδι με τίτλο το όνομά της το οποίο της είχε γράψει ο τράπερ.

Το όνομα Αρετή, βέβαια, γιορτάζει την 1η Δεκεμβρίου, ενώ ο Mad Clip έχασε τη ζωή του στις 2 Σεπτεμβρίου, ωστόσο λίγοι στάθηκαν σε αυτό.

Πολλά από τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου είναι απαράδεκτα, καθώς στοχοποιούν το κορίτσι το οποίο συνεχίζει τη ζωή του και γιορτάζει την ονομαστική του εορτή μετά τον ξαφνικό χαμό του πρώην συντρόφου του.

https://www.tiktok.com/@trapclip/video/7037301243135397126?referer_url=https%3A%2F%2Fdailymedia.com.gr%2F&referer_video_id=7037301243135397126&refer=embed

Να σημειωθεί πως, όπως φαίνεται, το υλικό ανέβηκε από φίλη της και όχι από την ίδια την Αρετή, ενώ αποσπάσματα άρχισαν να κυκλοφορούν και σε πολλούς ακόμα λογαριασμούς -θαυμαστών του τράπερ κυρίως, αλλά όχι μόνο- με τα σχόλια να είναι σκληρά.

Αυτό που επιβάλλεται να σημειωθεί, πάντως, είναι πως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν το βίντεο είναι πράγματι προχθεσινό ή αν είναι παλιό που κάποιοι κακοπροαίρετοι έσπευσαν να κυκλοφορήσουν για να στοχοποιήσουν ξανά την πρώην σύντροφο του Mad Clip.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Τα πιο σημαντικά