Μάχη με τον καρκίνο δίνει η Φιλιώ Πυργάκη

16 Απριλίου, 2018 9:49 ΠΜ
More videos

Δύναμη σε όλους τους ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο θέλει να δώσει με τα λόγια της η “βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού” Φιλιώ Πυργάκη, μιλώντας σε συνέντευξή της για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

«Πολεμάω με τον καρκίνο. Όχι, δεν την κρύβω την αρρώστια μου. Και να στείλω ένα μήνυμα μέσα από τη συνέντευξή αυτή σε όσους νοσούν από καρκίνο: Να μην το βάλουν κάτω, να παλέψουν και να έχουν αισιοδοξία.», είπε η τραγουδίστρια στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα.

Η Φιλιώ Πυργάκη κάνει πλέον επιλεγμένες εμφανίσεις, αλλά όπως λέει δεν καταθέτει τα όπλα. «Για το μόνο που παρακάλεσα την Παναγία κι έκανα πολλά τάματα είναι να με αφήσει λίγα χρόνια ζωντανή να ευχαριστηθώ τα εγγονάκια μου, την κόρη μου και τον άντρα μου. Τίποτε άλλο δεν τητάω από εκείνη».

Όσο για το πως ένιωσε όταν της ανακοίνωσαν ότι είναι άρρωστη; «Όταν μου το πρωτοείπαν οι γιατροί, στεναχωρήθηκα, αγχώθηκα, δεν ήξερα τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Το πρωί έκανα τις χημειοθεραπείες και το βράδυ πήγαινα και τραγουδούσα. Τόσο πολύ ήθελα να τον νικήσω. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, δυστυχώς κατέρρεα.»

Ακολουθήστε μας στο facebook: