«Μ’ άφησε μόνο μου με πέντε μωρά» – Ξεσπά ο αδερφός του 22χρονου Κωστή

15 Ιουνίου, 2022 12:04 ΠΜ
More videos

Σκληρά λόγια από τον αδερφό του θύματος: «Θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου…»

«Δεν υπάρχει αύριο για μένα, τέλος» λέει ο αδερφός του αδικοχαμένου Κώστα Χαριτάκη που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες συγχωριανού του στο χωριό Αργουλιό, στον Μυλοπόταμο της Κρήτης. Μια ολόκληρη οικογένεια καταστράφηκε, ένα νεογέννητο μωρό έμεινε ορφανό πριν προλάβει καλά καλά να γνωρίσει τον πατέρα του. 

Ο πόνος του αδερφού του Κωστή είναι ανείπωτος. Ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, στα χέρια του αδερφού του, δολοφονημένος από τον 44χρονο συγχωριανό του Μιχάλη Ορφανό.

«Σήμερα για μένα τελειώνουν τα πάντα… Χάνω τα πάντα… Μ’ άφησε μόνο μου με πέντε μωρά…» δήλωσε ο αδερφός του 22χρονου μιλώντας στο Live News και προειδοποιεί με λόγια σκληρά: «10 χρόνια τους παλεύω, θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου…».

Η οικογένεια του αδικοχαμένου παλικαριού αναζητά απαντήσεις, προσπαθεί να βρει τον λόγο που ο 44χρονος άδειασε το όπλο του πάνω στο παλικάρι τους: «Απαιτώ από τον ίδιο τον δολοφόνο να βγει και να πει τον λόγο… Δεν μπορώ να καταλάβω… Προσπαθώ… Δεν μπορώ να καταλάβω…» ακούγεται να λέει ο Μιχάλης. «Δεν ξαναξημερώνει καλημέρα για μένα… Θα έρθουν στο χωριό και; Τι θα πούμε; Καλημέρα;… Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα», δήλωσε.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Τρίτης, συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον 22χρονο, ενώ στο χωριό βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς υπάρχουν φόβοι για ξέσπασμα βεντέτας.