Λυμπερόπουλος: «Όσοι συνεργάζονται με την Taxibeat θα μπουν φυλακή»

14 Μαρτίου, 2018 6:18 ΜΜ
More videos

Κυβερνητικότερος ακόμα και των φανατικότερων κυβερνητικών στελεχών εμφανίστηκε στη Βουλή ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί Θύμιος Λυμπερόπουλος , ο οποίος δεν δίστασε να προειδοποιήσει όσους ταξιτζήδες συνεργάζονται με την TAXIBEAT, πως θα μπουν φυλακή.\

Μιλώντας στη συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής η οποία επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τις μεταφορές ο κ. Λυμπερόπουλος ξόδεψε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του επιτιθέμενος στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. “‘Οποιος πάει κόντρα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει.

Παλεύει η κυβέρνηση με κάθε τρόπο . Κάνει λάθη αλλά βρίσκει και αντίμετρα. Και ακούω να μιλάει η αντιπολίτευση” είπε αρχικά ο κ. Λυμπερόπουλος.

Συνεχίζοντας στο ίδιο έντονο ύφος ο κ. Λυμπερόπουλος είπε: “Το πολιτικό σύστημα με το μιντιακό από το 2010 έχετε ξεσκίσει την κοινωνία. Λέτε ότι ο Λυμπερόπουλος έχει 80 ταξί, ότι η κόρη του δουλεύει σε πολιτειακό παράγοντα, λέτε ότι έχω γιο και ότι έχει 300 άδειες ταξί. Δεν έχω γιο. Αυτό είναι το κατάντημά σας. Ένα επάγγελμα που σας στήριξε. Αλλά θέλετε να σας λέμε πάντα Νέα Δημοκρατία. Είναι τέτοια η αγανάκτηση με το μπούλινγκ που δέχομαι”.

Ο πρόεδρος των ταξιτζήδων έκανε εκτενή αναφορά και στην TAXIBEAT. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν περιορίστηκε μόνο σε υπαινιγμούς για άδηλους πόρους και φοροδιαφυγή της επιχείρησης αλλά προειδοποίησε τους οδηγούς ταξί που συνεργάζονται μαζί της ότι θα πάνε φυλακή και θα χάσουν τις περιουσίες τους:

” Η μόνη καινοτομία που ασχολείται με ταξί και εισπράττει για λογαριασμό της το μίσθωμα είναι η TAXIBEΑT. Όμως δεν πληρωνεται ο ταξιτζής. Έχω ένα σωρό εμβάσματα προς ταξιτζήδες που δεν ξέρει κανένας από που έρχονται . Εγώ δεν θέλω καμία καινοτομία να αποκλείεται. Εμείς θέλουμε όλους τους επιχειρηματίες εδώ. Όμως θα πληρώνεται ο ταξιτζής και θα πληρώνει μερίδιο στην εταιρεία. Και η μίσθωση θα πηγαίνει στην εφορία. Δεν θα έχω εγώ χιλιάδες ταξιτζήδες που θα έρχονται τα εμβάσματα στους λογαριασμούς τους χωρίς να ξέρουμε από που είναι. Θα πάνε φυλακή οι ταξιτζήδες γιατί δεν μπορούν οι τράπεζες να ελέγξουν τα εμβάσματα στους λογαριασμούς τους. Θα τους πάρουν τα ταξί και τα σπίτια.Ντροπή σας εσάς που βγαίνετε και εξυπηρετείτε τέτοιες λειτουργίες” κατέληξε.

Πηγή: parapolitika