Λυκαβηττός: Όλη Νύχτα σταυρώνει ακούραστα ο παπα Δημήτρης- Πάνω από 30.000 για τη χάρη του Σταυρού

15 Σεπτεμβρίου, 2022 12:11 ΠΜ
More videos

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ ΤΩΡΑ : Τεράστια είναι για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή του κόσμου στην εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στους Αγίους Ισιδώρους Λυακβηττού.

Λυκαβηττός ΤΩΡΑ- 11μμ: Όλη Νύχτα σταυρώνει ακούραστα ο παπα Δημήτρης- Πάνω από 30.000 για τη χάρη του Σταυρού έχουν προσέλθει από κάθε γωνιά της Ελλάδος για να τους ευλογήσει ο χαρισματικός Ιερέας.

Χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, χωρίς διάλειμμα ο άξιος Ιερέας βοηθά τους πιστούς που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 30 χιλιάδες παρά το γεγονός ότι ήταν εργάσιμη ημέρα σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Άρχισε να σταυρώνει πιστούς ο π Δημήτριος σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2022 στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού για τη γιορτή του Σταυρού.

Το 326 μ.Χ. η Αγία Ελένη πήγε στην Ιερουσαλήμ για να προσκυνήσει τους Αγίους Τόπους και να ευχαριστήσει το Θεό για τους θριάμβους του γιου της Μεγάλου Κωνσταντίνου. Ο Θείος ζήλος όμως, έκανε την Άγια Ελένη να αρχίσει έρευνες για την ανεύρεση του Τιμίου Σταυρού.

@ekklisiaonline

Πλήθη λαού περιμένουν τον Τίμιο Σταυρό#ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online

 

Επάνω στο Γολγοθά υπήρχε ειδωλολατρικός ναός της θεάς Αφροδίτης, τον οποίο γκρέμισε και άρχισε τις ανασκαφές. Σε κάποιο σημείο, βρέθηκαν τρεις σταυροί. Η συγκίνηση υπήρξε μεγάλη, αλλά ποιος από τους τρεις ήταν του Κυρίου; Τότε ο επίσκοπος Ιεροσολύμων Μακάριος με αρκετούς Ιερείς, αφού έκανε δέηση, άγγιξε στους σταυρούς το σώμα μιας ευσεβέστατης κυρίας που είχε πεθάνει. Όταν ήλθε η σειρά και άγγιξε τον τρίτο σταυρό, που ήταν πραγματικά του Κυρίου, η γυναίκα αμέσως αναστήθηκε.

Ντάνος και Μπογδάνος στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού

ον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «συνέλαβε» μαζί ο φακός του newsbomb ανήμερα του Σταυρού στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Ο νικητής του Survivor και ο ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθήνας δεν έχουν κρύψει την πίστη τους, ούτε τη στενή τους σχέση με την Εκκλησία.

Πάντως, και οι δύο περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να προσκυνήσουν και δεν ζήτησαν να παρακάμψουν την ουρά των εκατοντάδων πιστών.

Βοήθειά τους και χρόνια πολλά σε όλους τους Χριστιανούς!