Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Λύγισε» ο Γιώργος Μαργαρίτης: «Πόσα παιδιά δεν έχουν γνωρίσει τους γονείς τους;»

«Λύγισε» ο Γιώργος Μαργαρίτης: «Πόσα παιδιά δεν έχουν γνωρίσει τους γονείς τους;»

Κατέρρευσε ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος βρέθηκε φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Ο γνωστός τραγουδιστής «έσπασε» μιλώντας για τον πατέρα του.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος τον ρώτησε: «Εσύ γιατί στα δύσκολα φωνάζεις πατέρα και όχι μάνα;», με τον γνωστό τραγουδιστή να απαντά: «Ο πατέρας μου ορφάνεψε όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά της μάνας του. Ο παππούς μου πέθανε 29 χρονών, οπότε πήρε το όνομά του. Και όταν έκανε την οικογένειά του, σε εμένα τουλάχιστον έλεγε πολλές φορές: “παντρευτείτε τώρα που έχετε τον πατέρα σας, τι ανάγκη έχετε εσείς, έχετε τον πατέρα σας”. Κι εμείς δεν είχαμε φράγκο στην τσέπη».
Ο Γιώργος Μαργαρίτης συνέχισε με έντονη συναισθηματική φόρτιση: «Αυτός όμως ο πόνος του δεν ήταν ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Ήταν που δε γνώρισε τον πατέρα του. Για φαντάσου πόσα παιδιά δεν έχουν γνωρίσει τους γονείς τους. Ρωτήστε τους τι πόνο έχουν. Έχουν τίποτα άλλο; Ούτε τα χρήματα δεν θέλουν, θέλουν να γνωρίσουν ποιοι ήταν οι γονείς τους».

«Σε καταλαβαίνω, καταλαβαίνω τη συγκίνησή σου και δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση», αποκρίθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Τα πιο σημαντικά