Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Λύγισε» ο Γιώργος Λιάγκας on air: Συγκινήθηκε με γιαγιά που έχασε το...

«Λύγισε» ο Γιώργος Λιάγκας on air: Συγκινήθηκε με γιαγιά που έχασε το εγγόνι της στα Τέμπη – Θυμήθηκε τον χαμό του πατέρα του

Αρκετά φορτισμένος ήταν σήμερα on air ο Γιώργος Λιάγκας μετά τις δηλώσεις μιας γιαγιάς που έχασε το εγγόνι της στην τραγωδία στα Τέμπη. Ο παρουσιαστής συγκινήθηκε και «λύγισε», καθώς θυμήθηκε το χαμό του πατέρα του.

«Εγώ έχω χάσει τον πατέρα μου, από φυσικά αίτια πέθανε ο άνθρωπος. Τις πρώτες μέρες δεν συνειδητοποιείς ότι έχει πεθάνει ο άνθρωπός σου, γιατί τον έχεις δει πρόσφατα. Πας και στην κηδεία, νομίζεις ότι είσαι σε κινηματογραφική ταινία. Είχα χαπακωθεί. Όταν περνούν οι μέρες, τότε συνειδητοποιείς την απώλεια» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν υπάρχει στιγμή που να μην σκέφτομαι τα παιδιά που έφυγαν. Όχι μόνο το δικό μου παιδί» είπε η γιαγιά. «Μέχρι να πεθάνω, δεν θα το ξαναδώ. Είναι δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο. Και για τη μανούλα της είναι δύσκολο. Πού ήταν εκείνος ο σταθμάρχης; Ούτε ο σταθμάρχης έπρεπε να φύγει από τη θέση του. Παρηγοριά θα μου δώσει μόνο ο Θεός. Το νιώθω κοντά μου το παιδί, πρέπει να έχεις πολλή μεγάλη πίστη. Ήταν τυχερό να το πάθουν τα παιδιά. Η ζωή τους έδωσε ραντεβού εκείνη τη μέρα, ήταν το γραμμένο, δεν έχω να κατηγορήσω κανέναν», είπε, μεταξύ άλλων, η γιαγιά που έχασε το εγγόνι της στα Τέμπη.

Δείτε το βίντεο:
Τα πιο σημαντικά