«Λύγισε» η Ράνια Τζίμα on air με τον θάνατο βρέφους από ηλεκτροπληξία στο Αλιβέρι

16 Σεπτεμβρίου, 2022 12:20 ΠΜ
More videos

Βυθισμένοι στο πένθος οι κάτοικοι στο Αλιβέρι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από τον χαμό του μόλις 10 μηνών βρέφους μέσα στο σπίτι.

Λύγισε η Ράνια Τζίμα στον «αέρα» του δελτίου όσο άκουγε τον δημοσιογράφο να περιγράφει πως έγινε η τραγωδία στο Αλιβέρι με το 10 μηνών βρέφος να χάνει τη ζωή του από ηλεκτροπληξία. Βυθισμένοι στο πένθος οι κάτοικοι στο Αλιβέρι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από τον χαμό του μόλις 10 μηνών βρέφους μέσα στο σπίτι.

Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το μικρό κοριτσάκι έπαθε ηλεκτροπληξία βάζοντας τα δάχτυλά του στην πρίζα πριν η μητέρα του προλάβει να αντιδράσει. Η περιγραφή της μητέρας συγκλονίζει:

«Ηλεκτροπληξία έπαθε, την τράβηξα αλλά δεν πρόλαβα. Εκεί ήμουν. Αυτά τα μικρά τα αντικουνουπικά του χώρου έχουμε πολλά είμαστε σε χωριό και έχουμε πάρα πολλά κουνούπια όλη ημέρα. Βρήκε ένα ανοιχτό και έβαλε τρία δάχτυλα μέσα». Την ώρα της απίστευτης τραγωδίας στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα με το βρέφος και την άλλη της κόρη. Ετοίμαζε το φαγητό και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Δείτε το βίντεο: