Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
διάφορα«Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τη δήλωση του Τάσου Λέκκα από τη...

«Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τη δήλωση του Τάσου Λέκκα από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Στούντιο 4: Ο Τάσος Λέκκας που απολαμβάνουμε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» ήταν σήμερα (30/11) καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε κάποιες δηλώσεις για την ζωή του που έκαναν την παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου να «λυγίσει» στον αέρα της εκπομπής της.

«Η μαμά μου έκανε ό,τι μπορούσε. Υπήρξαν και άνθρωποι, γείτονες, φίλοι της που μας βοηθούσαν. Οι γονείς του παιδικού μου φίλου, του Γιώργου, που μένουμε δίπλα, ήταν πάντα βοηθητικοί. Η αδερφή της μάνας μου επίσης.

Μπορεί να μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου. Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό. Εμείς δυσκολευόμασταν οικονομικά γιατί η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές. Φυλούσε παιδάκια», είπε αρχικά ο Τάσος Λέκκας και συνέχισε:

nansy

«Ενώ υπήρχε όλη αυτή η δυσκολία, δεν είχαμε μιζέρια. Είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι. Παίρναμε βιβλία και διαβάζαμε. Μου έλεγε ότι έχουμε τόσα π.χ. 10 ευρώ. Να πάρουμε φαΐ ή ένα βιβλίο; Έλεγα εγώ λίγο φαΐ και ένα βιβλίο.

Χτίσαμε έτσι μια βιβλιοθήκη. Με πήγαινε με μια ομπρελίτσα στο θέατρο και πλήρωνε 40 ευρώ. Ήταν πολλά. Με πήγαινε να κάνω θέατρο, που δεν ήθελα να γίνω γιατρός και κοινωνικά θα έλεγε να γίνεις γιατρός να κάνεις λεφτά. Ηθοποιός με οριακά 99% ανεργία».

 

Τα πιο σημαντικά