Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Λύγισε» η μαμά της 14χρονης Χριστίνας: «Παλεύει η καρδούλα μου» -...

«Λύγισε» η μαμά της 14χρονης Χριστίνας: «Παλεύει η καρδούλα μου» – Συνεχίζει τη «μάχη» η κορούλα της μετά το σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα

“Λύγισε” η μαμά της 14χρονης Χριστίνας από την Πάτρα, με την κόρη της να συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρταηθεί στη ζωή μετά το σοκαριστικό τροχαίο.

Η Μαρία Αξιώτη–Γαρουφαλή δεν έχει φύγει ούτε λεπτό από το Νοσοκομείο Ρίου. Δεκατέσσερις ημέρες κοντά στη Χριστίνα της. «Παλεύει η καρδούλα μου» είπε στην «Πελοπόννησο», χθες το μεσημέρι.

Η κατάσταση της 14χρονης είναι σταθερή, στην ΜΕΘ Παίδων, έχοντας λάβει ειδική φαρμακευτική αγωγή κι όντας σε καταστολή, όλοι περιμένουν ένα θετικό «σήμα». Να στείλει ένα «σήμα» και να πει… «είμαι εδώ»!

Από τα ξημερώματα της προπερασμένης Κυριακής, οπότε και συνέβη το τροχαίο ατύχημα στο Ρίο η μαθήτρια είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Το χτύπημα στο κεφάλι της, μετά τη σφοδρή σύγκρουση του δικύκλου στο οποίο επέβαινε με τον φίλο της Γιώργο, ήταν πάρα πολύ σοβαρό και πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι δεν θα τα καταφέρει.

Ηδη μετράμε 14 ημέρες μάχης από το κορίτσι, με τους γονείς της να προσεύχονται, και τον εντατικολόγο του ΠΓΝΠ Ανδρέα Ηλιάδη να εφαρμόζει μεθόδους, με όσα «όπλα» έχει χαρίσει η επιστήμη και η σύγχρονη Ιατρική, κι όλη την Πάτρα να στέλνει τη θετική της ενέργεια και τις άπειρες ευχές.

Τροχαίο στην Πάτρα για την 14χρονη Χριστίνα

«Ολα τα μακάρι! Από όλον τον κόσμο δεχόμαστε μηνύματα για το παιδί»

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων είναι πολύ προσεκτικός στις αναφορές του. Γνωρίζει τη δυσκολία που υπάρχει και εμφανίζεται συγκρατημένος. Ομως δεν το βάζει κάτω. Οπως δεν το έβαλε για κανένα παιδί. Και η ιστορία αναφέρει πως αυτή η ομάδα κάνει θαύματα.

Με την Πάτρα να φωνάζει και πάλι: «Κάνε το θαύμα σου Ηλιάδη. Χριστίνα… στείλε το “σήμα” σου»!

«Ολα τα μακάρι! Από όλον τον κόσμο δεχόμαστε μηνύματα για το παιδί» λέει η μητέρα, θέλοντας να στείλει χιλιάδες ευχαριστώ προς όσους προσεύχονται, αγωνιούν μαζί της για το παιδάκι της.

Τα πιο σημαντικά