Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Λuγίζει» όλη η Ελλάδα με τον πατέρα θúματος: «Ο Θεός είναι παραμúθι...

«Λuγίζει» όλη η Ελλάδα με τον πατέρα θúματος: «Ο Θεός είναι παραμúθι και εκεiνο το βράδu στα Τέμπη είχε ρεπó»

Τέμπη: «Την ημέρα που σκοτώθηκε το παιδί μου, ο Θεός είχε ρεπό» – «Ο χριστιανός Θεός ο φιλεύσπλαχνος ο Πανάγαθος είναι παραμύθι είναι κακούργος και αιμοσταγής»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των επιζήσαντων και συγγενών των θυμάτων από την τραγωδία με τους 57 νεκρούς από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη στις 23:22 το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Ο Alpha Κύπρου προχώρησε σε προβολή ενός ξεχωριστού ντοκιμαντέρ “Μαμά Έρχομαι” της Ανθής Βούλγαρη από το Mega Ελλάδος και μεταξύ άλλων συγκλονιστικών εξομολογήσεων, ήταν και του πατέρα της Ελπίδας Χούπα, θύματος από το δυστύχημα στα Τέμπη. Ο ίδιος μίλησε για το Θεό και συγκλόνισε με την άρνησή του να πιστέψει πλέον.

«Στην αρχή ζούσαμε σε άλλο πλανήτη εγώ, η σύζυγος και τα παιδιά. Στοχεύαμε στο ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την απώλεια. Δεν γίνεται να ξεχάσεις το παιδί σου» είπε για να συμπληρώσει. «Ο Θεός είναι παραμύθι και την ημέρα που σκοτώθηκε το παιδί μου είχε ρεπό». Ενώ ταυτόχρονα δήλωσε ότι «Ο χριστιανός Θεός ο φιλεύσπλαχνος ο Πανάγαθος είναι παραμύθι είναι κακούργος και αιμοσταγής»

Δείτε όσα είπε στο 2.00

Τα πιο σημαντικά