Λουόμενοι κάνουν το μπάνιο τους στο λιμανάκι της Ραφήνας γύρω από τα καμένα

31 Ιουλίου, 2018 6:23 ΜΜ
More videos

Περίπου μία εβδομάδα μετά την εθνική τραγωδία και τους δεκάδες νεκρούς στο Μάτι, λουόμενοι πηγαίνουν ξανά στο σημείο απ’ όπου πέρασε η φωτιά, για να κάνουν το μπάνιο τους.

Συγκεκριμένα, την ώρα που κάποιοι άνθρωποι παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους ή ψάχνουν ακόμη συγγενείς και φίλους που αγνοούνται από την πύρινη λαίλαπα, άλλοι έχουν επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητά τους.

Αυτό αποδεικνύεται και από τις παρακάτω εικόνες, καθώς σήμερα το λιμανάκι της Ραφήνας γέμισε με λουόμενους που πήγαν εκεί για να κάνουν το μπάνιο τους.

Ωστόσο, οι στιγμές στην παραλία δεν θα είναι πια οι ίδιες γι’ αυτούς, καθώς τη θέση του καταπράσινου τοπίου έχουν πάρει το καμένο έδαφος και τα μαύρα δέντρα που περιβάλλουν την παραλία.

Παρά το σκοτεινό τοπίο πάντως, πολλοί ήταν αυτοί που βούτηξαν στη θάλασσα, ενώ άλλοι έβαλαν τις πετσέτες τους στην άμμο για να κάνουν ηλιοθεραπεία.

Επίσης υπήρξαν και άνθρωποι που πριν κατεβούν στο άλλοτε όμορφο λιμανάκι, κοντοστάθηκαν και κοίταξαν γύρω τους το καμένο τοπίο, συνειδητοποιώντας το μέγεθος της τραγωδίας που συνέβη στην περιοχή.

Φωτογραφίες: INTIME NEWS- ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ