Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΛοβέρδος: «θα γίνει μια πράσινη επανάσταση στην Ελλάδα, θα είμαστε μεγάλο κόμμα»

Λοβέρδος: «θα γίνει μια πράσινη επανάσταση στην Ελλάδα, θα είμαστε μεγάλο κόμμα»

«θα κάνει μια πράσινη επανάσταση στην Ελλάδα, δηλαδή μια θετική ανατροπή των δεδομένων του ελληνικού πολιτικού συστήματος».

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν σε προηγούμενες εθνικές εκλογές, να πάνε στις 5 Δεκεμβρίου στην κάλπη να ψηφήσουν τον επόμενο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, που προτιμούν δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, αμέσως μετά την περιοδεία του στη Θράκη, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση με θέμα «Η Ελλάδα την επόμενη μέρα», που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου στο Περίπτερο

Λοβέρδος: Οι μηχανισμοί ωφελούν πρόσωπα, όχι την κοινή υπόθεση

Προσερχόμενος στην εκδήλωση, μιλώντας στους δημοσιογράφους, εκτίμησε ότι η παράταξη του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς θα μεγαλώσει πολύ στις επόμενες εκλογές. «Να παραμερίσουμε τους κομματικούς μηχανισμούς, που καταδυναστεύουν όλα τα κόμματα, όπως και το δικό μας. Οι μηχανισμοί ωφελούν πρόσωπα, όχι την κοινή υπόθεση. Χρειαζόμαστε οργάνωση και από τις 6 Δεκεμβρίου θα επιδοθούμε και στο στόχο αυτό», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Λοβέρδος.

Σε ερώτηση για το τι θα συμβεί την επόμενη μέρα των εκλογών, ο κ. Λοβέρδος απάντησε: «Όλοι μαζί θα είμαστε. Αυτό είναι αυτονόητο. Το θέμα όμως είναι η επιλογή που θα κάνουν οι πολίτες και τα κριτήρια που δίνει κάθε υποψηφιότητα. Τα δικά μου κριτήρια είναι κριτήρια θέσεων, είμαι πολιτικός θέσεων, έχω ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξουσίας, για το οποίο δουλεύουμε δεκάδες άνθρωποι από το χώρο της επιστήμης και της πολιτικής και είμαστε έτοιμοι για όλα από την πρώτη εβδομάδα που θα μας δώσει ο λαός τη δυνατότητα να είμαστε επικεφαλής αυτού του πολιτικού χώρου». Λοβέρδος

Λοβέρδος: θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην Ελλάδα κυρίως στο πολιτικό σύστημα της χώρας
Ο κ. Λοβέρδος ισχυρίστηκε ότι «το «εμείς» θα αλλάξει τα πράγματα, θα κάνει μια πράσινη επανάσταση στην Ελλάδα, δηλαδή μια θετική ανατροπή των δεδομένων του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Θα είμαστε μεγάλο κόμμα», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης η Εύα Καϊλή, ο Γιάννης Μεϊμάρογλου και ο Σταύρος Κωνσταντινίδης.

Τα πιο σημαντικά