Λόνδινο: Εταιρία προσλαμβάνει γuμνές καθαρίστριες με 50 ευρώ την ώρα

16 Σεπτεμβρίου, 2017 8:02 ΜΜ
More videos

Πρόκειται, ίσως, για μια από τις πιο κακοπληρωμένες και κουραστικές δουλειές, η οποία μπορεί να γίνει ανθυγιεινή λόγω της επαφής με καθαριστικά και επικίνδυνα χημικά.

Ωστόσο, τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει για τις εργαζόμενες που συνθέτουν την ομάδα του γραφείου καθαρισμού Naturist Cleaners, το οποίο έχει την έδρα του στο Λονδίνο.

Αυτό γιατί, οι εργαζόμενες της εν λόγω υπηρεσίας, όχι μόνο αμείβονται πλουσιοπάροχα (παίρνοντας περίπου 50 ευρώ την ώρα), αλλά απαλλάσσονται και από τις βαριές εργασίες, λόγω έλλειψης προστατευτικού εξοπλισμού.

Σύμφωνα με το stylista.com, μπορεί η αγγελία να είχε προκαλέσει σάλο όταν πρωτοβγήκε και όλοι να απορούσαν τι είδους γυναίκα θα δεχτεί κάτι τέτοιο αλλά όλα έγιναν πιο κατανοητά όταν μια από αυτές τις εργαζόμενες γυναίκες έδωσε συνέντευξη αναλύοντας τους λόγους που ασχολείται με κάτι τέτοιο.

«Δεν έχω νιώσει ποτέ σαν σεξουαλικό αντικείμενο», δηλώνει 25χρονη η οποία πληρώνεται 50 ευρώ την ώρα για να καθαρίζει… γυμνή.

«Για μένα η γύμνια είναι κάτι φυσιολογικό. Έχω πολλή αυτοπεποίθηση και δεν ντρέπομαι καθόλου», αναφέρει στη συνέντευξή της, διευκρινίζοντας ότι πολλοί από τους πελάτες της είναι απλώς γυμνιστές, που δεν θέλουν να βλέπουν άτομα με ρούχα στο σπίτι τους.

«Δεν είναι κάτι σεξουαλικό για εκείνους να βλέπουν μια γυναίκα γυμνή να καθαρίζει» και κλείνει συμπληρώνοντας πως οι πελάτες που αισθάνονται έλξη για εκείνη υπογράφουν συμβόλαιο για να μην απλώσουν ούτε το δαχτυλάκι τους πάνω.

Περισσότερες πληροφορίες στο: naturistcleaners.co.uk