Λίτσα Πατέρα: «Ο κορονοϊός θα συνεχίσει ακάθεκτος μέχρι τον Δεκέμβριο»

23 Αυγούστου, 20201:12 ΠΜ
More videos

Από τις πιο έγκυρες και αγαπημένες αστρολόγους της Ελλάδας η Λίτσα Πατέρα μιλάει σήμερα στην εφημερίδα «Οn time» και τη Σάσα Σταμάτη και κάνει προβλέψεις για το πόσο θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί ο κορονοϊός.

Η γνωστή αστρολόγος είχε προβλέψει όπως γράφει η εφημερίδα, τα πάντα από τον Σεπτέμβριο του 2019, αφού στον επετειακό «Αστρολόγο» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020 μιλώντας για ένα έτος σταθμό ενώ είχε προβλέψει και την πανδημία!

Η μεγαλύτερη πληγή του πλανήτη αυτή τη στιγμή, είναι ο κορονοϊός, με τραγικές συνέπειες σε όλους τους τομείς της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.Μια λαίλαπα που παρασέρνει τα πάντα στο διάβα της και όπως είναι φυσικό η ερώτηση είναι πότε θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης.

Η Λίτσα Πατέρα απάντα: «Θα εξακολουθήσει μέχρι το Δεκέμβριο, ακάθεκτος! Όσο ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, η πανδημία θα πηγαίνει μια μπρος μια πίσω.Να φοβόμαστε γιατί πραγματικά μπορεί να πεθάνει πολύς κόσμος» λέει στην εφημερίδα η Λίτσα Πατέρα και προσθέτει ότι χρειαζόμαστε λίγα χρόνια για την αναγέννηση και για να δούμε πολύ καλές και όμορφες μέρες

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News