Ληστές έκλεψαν την «Κιβωτό του Κόσμου» και έφυγαν με 60.000 ευρώ

Ιαν 27, 2018 3:19 ΜΜ
More videos

Αποκόλλησαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 60.000 ευρώ σε μετρητά και δωροεπιταγές αξίας 50.000 ευρώ – Στην επιχείρηση διάρρηξης συμμετείχαν συνολικά 15 άτομα.

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες δεν δίστασαν να βάλουν στο στόχαστρο τους την Κιβωτό του Κόσμου και να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο μέσα από το κτίριο όπου στεγάζετε ο εθελοντικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Συγκεκριμένα στην επιχείρηση διάρρηξης της Κιβωτού που συνέβη την περασμένη Κυριακή συμμετείχαν συνολικά 15 άτομα εκ των οποίων τα 4 κρατούσαν τσίλιες.

Τα υπόλοιπα 11 προσπάθησαν με λοστούς να σπάσουν αρχικά την κεντρική πόρτα αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να αναζητήσουν άλλες εισόδους για να μπουν στο κτίριο. Τελικά αφού καταστρέψανε τις κάμερες και τον συναγερμό, έσπασαν το τζάμι από ένα παράθυρο για να να φτάσουν στο χώρο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.

Το αποκόλλησαν από τη θέση του και το μετέφεραν στο αυτοκίνητο για να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αρχές πιθανολογούν ότι πρόκειται για μέλη συμμορίας που δρα στο κέντρο της Αθήνας και στα δυτικά προάστια.

[protothema] [iefimerida]

Ακολουθήστε μας στο facebook: