Λιονταρίνα ξαναβλέπει τον άντρα που την έσωσε. Η αντίδρασή της θα σας συγκινήσει!

11 Οκτωβρίου, 2015 4:50 ΜΜ
More videos

Η Κιάρα είναι μια πανέμορφη λιονταρίνα, που κανένας όμως δεν θα ήθελε να συναντήσει στον δρόμο του. Είναι δυνατή και σκληρή, αλλά αποδεικνύει και πόσο αξιαγάπητη και χαριτωμένη μπορεί να γίνει. Στο παρακάτω βίντεο θα την δείτε να επανενώνεται με τον Adolfo, τον άντρα που την έσωσε όταν ήταν μωράκι και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

Η Κιάρα αισθάνεται ότι κάτι ευχάριστο πρόκειται να συμβεί, χωρίς όμως να ξέρει τι ακριβώς. Όταν βλέπει τον  Adolfo να την πλησιάζει ενθουσιάζεται. Την στιγμή οι δυο τους ενώνονται είναι φανερό ότι το μεταξύ τους δέσιμο έχει παραμείνει αναλλοίωτο. Η αξιαγάπητη λιονταρίνα τον τυλίγει με τις τεράστιες πατούσες της και αρνείται να τον αφήσει. Με αυτόν τον τρόπο του δείχνει έμπρακτα την αγάπη της.

Ο οργανισμός “The Black Jaguar White Tiger Foundation” δραστηριοποιείται στην διάσωση ζώων από ακατάλληλα περιβάλλοντα και στην παροχή τους ασφαλούς περιβάλλοντος και της φροντίδας που τους αξίζει.

Αυτή είναι η πιο σπουδαία απόδειξη ότι η πραγματική αγάπη δεν γνωρίζει όρια. Απολαύστε το βίντεο και μοιραστείτε αυτή την συγκινητική στιγμή με τους φίλους σας στο Facebook.

Ακολουθήστε μας στο facebook: