Λιοντάρι ορμάει να αρπάξει ένα παιδάκι αλλά το σταματάει το ειδικό τζάμι.

4 Ιουνίου, 2016 9:04 ΜΜ
More videos

Όπως μεταδίδει η βρετανική DailyMail ένας μικρούλης από την Ιαπωνία ξύπνησε τα ένστικτα ενός λιονταριού. Το μικρό παιδάκι που είναι από την πόλη Τσίμπα της Ιαπωνίας επισκέφτηκε τον  ζωολογικό κήπο μαζί με τους γονείς του πριν από μια εβδομάδα. Οι γονείς του σήκωσαν στο διαδίκτυο αυτό το βίντεο και τώρα ο μικρούλης κάνει τον τον γύρο του κόσμου μέσα από αυτό το βίντεο.

Ο μικρούλης ηλικίας 2 ετών κοιτούσε το λιοντάρι αλλά το λιοντάρι τον παρακολουθούσε επί ώρα, ενώ ανάμεσά τους υπήρχε ένας μεγάλος, γυάλινος τοίχος.

U2ntitled

Ωστόσο, όταν το μικρό αγόρι γύρισε κάποια στιγμή την πλάτη του στο λιοντάρι και τότε εκείνο του όρμησε με μανία. Οι γονείς του αγοριού κατάφεραν να βιντεοσκοπήσουν το παρακάτω γεγονός, που κάνει πλέον τον γύρο του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

U2ntitled

Το αγόρι φαίνεται ότι νόμιζε πως το λιοντάρι ήθελε να παίξει γι΄αυτό και δεν πανικοβλήθηκε, αν και όπως αποκάλυψαν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου, το συγκεκριμένο ζώο «ενθουσιάζεται» ιδιαίτερα κάθε φορά που βλέπει μικρά παιδιά και πράγματι θέλει να παίξει μαζί τους.

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε μας στο facebook: